ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε Βουτσίτσεβιτς ο Λαγκαδάς

Πήρε Βουτσίτσεβιτς ο Λαγκαδάς

Σε μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Ερμής Λαγκαδά που ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση του πρώην γκαρντ του ΠΑΟΚ, Γκόραν Βουτσίτσεβιτς

Σε μία σημαντική προσθήκη προχώρησε ο Ερμής Λαγκαδά που ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Σέρβο γκαρντ, Γκόραν Βουτσίτσεβιτς, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Α1 με τη φανέλα του ΠΑΟΚ μετρώντας σε 3,5 λεπτά, 2,5 πόντους ανά παιχνίδι. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ερμή θα κάνει το ντεμπούτο του στο φιλικό με την ρουμανική Πιτέστι.

Η ανακοίνωση των "πράσινων" αναφέρει:

" Ο Ερμής Λαγκαδά ανακοινώνει στους φίλους του τη μεγάλη ικανοποίηση του για την απόκτηση του αθλητή Goran Vucicevic (24 ετών, guard, 1.95).

Πέρσι αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ έχοντας 3,5 λεπτά και 2,5 πόντους ανά παιχνίδι ενώ τα προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στην Α1 και Α2 Σερβίας έχοντας 15 πόντους μέσο όρο (48% στα δίποντα, 35% στα τρίποντα και 80% στις βολές).

Για την επίτευξη της συμφωνίας έγινε για άλλη μια φορά μια σημαντική υπέρβαση τόσο από τη διοίκηση της ομάδας όσο και από το μεγάλο χορηγό της ομάδας, την Epsilon Net.

O αθλητής ήδη προπονείται με τις ομάδα έχοντας αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις ενώ αύριο θα κάνει το ντεμπούτο του στο σημαντικό φιλικό του Ερμή με τη ισχυρή Ρουμανική Pitesti, στις 18.00 στον Λαγκαδά"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ