loading...
 

Πήρε Προδρόμου ο Αρκαδικός

Την απόκτηση του Γιάννη Προδρόμου ανακοίνωσε ο Αρκαδικός, ο οποίος συνεχίζει να εντυπωσιάζει στο μεταγραφικό παζάρι της Α2 Ανδρών.

Πήρε Προδρόμου ο Αρκαδικός

Οι ιθύνοντες του Αρκαδικού απέκτησαν τον Γιάννη Προδρόμου ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στα Τρίκαλα, τα οποία όμως δεν κατάφεραν να παραμείνουν στην κατηγορία.

 

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο 23χρονος γκαρντ ξεκαθάρισε ότι τον κέρδισε η συμπεριφορά των ανθρώπων της ομάδας: "Φάνηκε πώς σε αυτή την ομάδα υπάρχει ένα πλάνο, ένα όραμα για να φτάσει ψηλά. Η προσέγγιση της διοίκησης και του προπονητή έδειξε τον επαγγελματισμό τους, ένα στοιχείο που λείπει στις μέρες μας.

Οι άνθρωποι του Αρκαδικού απέδειξαν ότι είναι σοβαροί και ειδικά αυτές τις ημέρες, τις δύσκολα οικονομικά, απέδειξαν ότι είναι και φερέγγυοι. Οι δικοί μου στόχοι συμβαδίζουν με αυτούς του Αρκαδικού, γιατί πιστεύω πώς ότι καλύτερο πετύχει η ομάδα, τόσο καλύτερο είναι και για μένα".

ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

SUPERLEAGUE | ΘΕΜΑ

TGI... Friday

Ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ δεν χάνουν και δεν δέχονται γκολ όποτε αγωνίζονται Παρασκευή. Διαβάστε τι κάνουν τις υπόλοιπες... μη παραδοσιακές ποδοσφαιρικές ημέρες.

ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ | ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Να επιβιώσουμε στο ΣΕΦ"

Μιλώντας στο Sport24.gr ο Μάικ Μπατίστ ξεκαθάρισε πως στο ΣΕΦ ο Παναθηναϊκός θα πάει μόνο με στόχο το "διπλό", ενώ αναφέρθηκε στην άμυνα που δίνει νίκες και τα σκαμπανεβάσματα

 

ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΚΑΙΣΑΡΗΣ

Όταν θα πάρεις αυτό το γράμμα

Ο Κώστας Καίσαρης σκύβει ευλαβικά, μπροστά στο μεγαλείο του Χρήστου Παπουτσή. Ο άνθρωπος που σαν Υπουργός Ναυτιλίας, έβαλε το μαχαίρι στο κόκκαλο σχετικά με το Σάμινα, κόβει σαν δεύτερος Μεγαλέξανδρος το γόρδιο δεσμό της βίας στα γήπεδα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ | ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Εγώ, ο κόκκινος Καζίμ Ρίτσαρντς!

Ο Κόλιν Καζίμ Ρίτσαρντς, θέλει να κατακτήσει το πρωτάθλημα και τονίζει ότι ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι ευκαιρία να αποδείξει την αξία του. Τι του ζητάνε οι φίλαθλοι και τι ζητάει αυτός από εκείνους. Διαβάστε όλη τη συνέντευξη

AEK | ΘΕΜΑ

Ένα και να καίει...

Με αφορμή την 33η επίσκεψη της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκης για ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, το Sport24.gr σας θυμίζει τα διπλά του δικεφάλου (pics+vids)!

ΑΕΚ | ΘΕΜΑ

"Με δύναμη και πάθος"

Στέλιος Μανωλάς και Θωμάς Μαύρος συμφωνούν: "Δύναμη και πάθος" χρειάζεται η ΑΕΚ στο σημερινό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο "Καραϊσκάκης", όπως τόνισαν στο Sport24.gr!

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή