ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε και Θανόπουλο ο Αρκαδικός

Πήρε και Θανόπουλο ο Αρκαδικός

Ο Αρκαδικός συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει του ανταγωνιστικού πρωταθλήματος της Α2. Η ομάδα της Τρίπολης απέκτησε τον 23χρονο γκαρντ Γιάννη Θανόπουλο από τον Κόροιβο

Ένα πολύ ισχυρό σύνολο θα έχει στη διάθεση του ο Γιάννης Καστρίτης, καθώς ο Αρκαδικός προχώρησε σε ακόμα μία μεταγραφική κίνηση. Η ομάδα της Τρίπολης απέκτησε τον 23χρονο γκαρντ, Γιάννη Θανόπουλο, ο οποίος την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην Αμαλιάδα με τη φανέλα του Κοροίβου. Ο Θανόπουλος θα βρει στην Τρίπολη τους Καρύδα και Νοέα με τους οποίους ήταν συμπαίκτες και πέρσι στον Κόροιβο.

Η ανακοίνωση της ομάδας της Τρίπολης αναφέρει:

" Ο Αρκαδικός συνεχίζει την μεταγραφική του ενίσχυση αποκτώντας τον ταλαντούχο 23χρονο γκαρντ Γιάννη Θανόπουλο (1.95), που πέρσι αγωνιζόταν στον Κόροιβο Αμαλιάδας και μαζί του πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 κατηγορία. Στον Αρκαδικό ο Θανόπουλος θα ξαναβρεί ως συμπαίκτες τους Σάκη Καρύδα, Πέτρο Νοέα, με τους οποίους συνυπήρξαν στην ομάδα της Αμαλιάδας την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Θανόπουλος ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Απολλωνιάδα και από εκεί μεταπήδησε στον Απόλλωνα Πατρών, όπου φάνηκε η ευχέρεια του στο σκοράρισμα δίνοντας μία πολύ καλή λύση από την περιφέρεια. Στον Αρκαδικό ο Θανόπουλος θα προσθέσει ποιότητα στην περιφέρεια, δίνοντας λύσεις σε επίθεση και άμυνα όταν του το ζητήσει η τεχνική ηγεσία της ομάδας"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ