ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε Κουμπούρα ο Αίολος Αστακού

Πήρε Κουμπούρα ο Αίολος Αστακού

Εμπειρία στην περιφέρεια πρόσθεσε ο Αστακός, καθώς συμφώνησε με τον Φάνη Κουμπούρα, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πέρσι στον Προμηθέα Πατρών

Ο Φάνης Κουμπούρας να "δεσμευόταν" με συμβόλαιο από τον Προμηθέα Πατρών, όμως ο Αίολος ήθελε τον έμπειρο γκαρντ και το έδειξε έμπρακτα. Η ομάδα του Αστακού βρήκε τον τρόπο να κάνει δικό της τον άλλοτε παίκτη των Αμαρουσίου, Ρεθύμνου, Κολοσσού, Απόλλωνα Πατρών και Ολύμπια Λάρισας. Ο 33χρονος που έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες ανακοινώθηκε από τους Αιτωλοακαρνάνες κι έτσι θα βρίσκεται στη "φαρέτρα" του Μιχάλη Κουταλιανού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Ο ΑΜΣ Αίολος Αστακού είναι στην ευχάριστη θέση να κάνει γνωστή τη σύναψη συνεργασία με τον Φάνη Κουμπούρα.

Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα, γεννήθηκε το 1983, έχει ύψος 1.88μ, καλύπτοντας τη θέση του πλέι μέικερ και είναι διεθνείς με όλες τις εθνικές ομάδες.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Χαλκίδα και έκτοτε έκανε αξιοσημείωτη καριέρα για πάνω από μια δεκαετία στην Α1, παίζοντας κατά σειρά σε Απόλλωνα Πατρών, Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι, Άρη, Ίκαρο Καλλιθέας, Κολοσσό Ρόδου, Ρέθυμνο και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Προμηθέα Πατρών, κερδίζοντας την άνοδο από την Α2 στα μεγάλα σαλόνια.

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια της ομάδας μας και του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ