ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε και Ματαλλιωτάκη ο Πανιώνιος

Πήρε και Ματαλλιωτάκη ο Πανιώνιος

Ο Πανιώνιος έχει πρωταγωνιστικές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α2, όμως εκτός από το παρόν οι "κυανέρυθροι" έχουν το βλέμμα και στο μέλλον. Κάτοικος Νέας Σμύρνης θα δηλώνει στο εξής ο 22χρονος φόργουορντ, Μανώλης Ματαλλιωτάκης.

Εξαιρετικά δραστήριος είναι ο Πανιώνιος στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, καθώς δεν αποτελεί μυστικό ότι οι στόχοι της ομάδας είναι η επιστροφή στην Basket League. Οι "κυανέρυθροι" μπορεί να έχουν "χτίσει" έναν έμπειρο κορμό (Καρύδας, Μίχαλος, Μπάρλο κτλ.), όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτάνε και στο... μέλλον. Σε μία κίνηση που στο μέλλον μπορεί να αποδειχτεί εξαιρετική προχώρησαν οι Νεοσμυρνιώτες, καθώς απέκτησαν τον ταλαντούχο πάουερ φόργουορντ, Μανώλη Ματαλλιωτάκη, ο οποίος αν και 22 χρονών είχε σημαντικό ρόλο στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, ο οποίος αγωνιζόταν πέρσι στη Β' εθνική.

Από εκεί και πέρα ο Πανιώνιος είναι εξαιρετικά κοντά σε συμφωνία με τον έμπειρο πάουερ φόργουορντ, Πέτρο Νοέα, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στον Προμηθέα Πατρών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Ο Πανιώνιος ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Μανώλη Ματαλλιωτάκη. Ο 22χρονος πάουερ φόργουορντ συναντήθηκε με τον πρόεδρο των «κυανέρυθρων» Ίωνα Βαρουξάκη και έδωσαν τα χέρια. Η προσθήκη του Ματαλλιωτάκη στο έμψυχο δυναμικό του «Ιστορικού» αποτελεί μια επένδυση για το μέλλον, καθώς πρόκειται για έναν αθλητή που παρουσιάζει διαρκή βελτίωση τα τελευταία χρόνια. Στον Πανιώνιο η αξιοποίηση των νεαρών και ταλαντούχων αθλητών αποτελεί προτεραιότητα και υπό αυτό το πρίσμα αποκτήθηκε ο ταλαντούχος καλαθοσφαιριστής".

WHO IS WHO

Ο Μανώλης Ματαλλιωτάκης γεννήθηκε στο 1994 και έχει ύψος 2.02. Παίζει και στις δυο θέσεις της ρακέτας. Ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού, αγωνίστηκε στο Μαρούσι και πέρσι έκανε την καλύτερη χρονιά στην Β’ Εθνική παίρνοντας μεταγραφή από την Πεύκη στον Κρόνο. Με την ομάδα του Αγίου Δημητρίου είχε 15 πόντους και 10 ριμπάουντ δείχνοντας ειδικά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος τις μεγάλες δυνατότητες του. Είναι αθλητής που δουλεύει πολύ, παρουσιάζει μεγάλη πρόοδο και με την παρουσία του θα ενισχύσει την γραμμή των ψηλών του Πανιωνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ