ΜΠΑΣΚΕΤ

Πήρε Ιωάννου και Τόζιο ο Δούκας

Πήρε Ιωάννου και Τόζιο ο Δούκας

Ο Δούκας "γεμίζει" το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, με τη διοίκηση να ανακοινώσει τη συμφωνία της με τον Στέλιο Ιωάννου και τον Γιάννη Τόζιο.

Μεταγραφική ενίσχυση για τον Δούκα, ο οποίος έκανε γνωστές τις μεταγραφές του Στέλιου Ιωάννου και του Γιάννη Τόζιου. Ο πρώτος -γιος του Μέμου Ιωάννου- έχει εμπειρία από τη Stoiximan.gr Basket League κι επιστρέφει στα παρκέ έπειτα από μία σεζόν όπου έμεινε στα… πιτς εξαιτίας ενός τραυματισμού.

Η ανακοίνωση:

-Το τμήμα μπάσκετ του ΑΣΕ Δούκα είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Στέλιο Ιωάννου (1.98μ, 1987).

Έπειτα από ένα χρόνο απουσίας από τα παρκέ εξαιτίας ενός τραυματισμού στη μέση, ο έμπειρος γκαρντ επιστρέφει στην ενεργό δράση επιλέγοντας να αγωνιστεί στον Δούκα.

Πρόκειται για έναν παίκτη με εμπειρία στα παρκέ της BasketLeague αφού τη στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πανελευσιναικό (2014-2015) Ηλυσιακό (2013-2014), ΚΑΟΔ (2012-2013) και Πανιώνιο (2010-2012).

ΙΩΑΝΝΟΥ: "ΉΡΘΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΘΩ"

Στις δηλώσεις του, ο 30χρονος γκαρντ επεσήμανε μεταξύ άλλων: “Είμαι πολύ χαρούμενoς που ο ΑΣΕ Δούκα μου δίνει φέτος την ευκαιρία να επιστρέψω στην ενεργό δράση. Η χρονιά αυτή είναι ιδιαίτερη τόσο για τον Σύλλογο όσο και εμένα που θα ενσωματωθώ σε ένα καινούριο περιβάλλον μετά από μια σεζόν εκτός παρκέ.

Αποφάσισα να αγωνιστώ σε έναν Σύλλογο ο οποίος τα τελευταία χρόνια αποτελεί σταθερή αξία της Α2 Εθνικής και στελεχώνεται απο ανθρώπους που υπηρετούν το άθλημα εδώ και δεκαετίες.

Ήδη από τις κινήσεις που έχουν γίνει, το τεχνικό τιμ του Δούκα έχει επιλέξει έναν κορμό νέων και ταλαντούχων αθλητών οι οποίοι πλαισιώνονται από κάποιους έμπειρους παίκτες. Εύχομαι και ελπίζω η σεζόν να είναι επιτυχημένη, να έχουμε υγεία και χωρίς τραυματισμούς να φτάσουμε στην υλοποίηση των στόχων που έχουμε θέσει”.

Η "οικογένεια" του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Στέλιο Ιωάννου στην ομάδα και του εύχεται μια επιτυχημένη χρονιά χωρίς τραυματισμούς.

-Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε και η μεταγραφή του Γιάννη Τόζιου στην ανδρική ομάδα Μπάσκετ του Συλλόγου μας η οποία προσθέτει μια αξιόπιστη λύση μέσα στη ρακέτα!

Ο 27χρονος καλαθοσφαιριστής έχει ύψος 2,08μ. και αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα στην…εναέρια κυκλοφορία της ομάδας του Γιάννη Γιαννόπουλου.

Πέρυσι συμμετείχε στο πρωτάθλημα της Α2 με την φανέλα του ΓΣ Λάρισας ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στις ομάδες των ΜΕΝΤ (2007-2010, Α2), ΜΑΣ Μαντουλίδη(2010-2013, Γ’ Εθνική), ΟΦΗ (2013-2014, Α2), Ανατόλια (2014-2015, Β’ Εθνική) καιΦίλιππο Βεροίας (2015-2016, Α2).

Ο ίδιος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στους "μπλε", δήλωσε χαρακτηριστικά:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που την νέα σεζόν θα αγωνίζομαι στον ΑΣΕΔ… Ένα πολύ οργανωμένο σωματείο που παρά τις δυσκολίες που αντιμετώπισε το καλοκαίρι παραμένει σε υψηλό επίπεδο τόσο αγωνιστικά όσο και σε θέματα οργάνωσης. Από την μεριά μου θα δίνω καθημερινά τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της…"

Η "οικογένεια" του ΑΣΕ Δούκα καλωσορίζει τον Γιάννη Τόζιο στην ομάδα και του εύχεται καλή χρονιά με υγεία και πολλές νίκες!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ