ΜΠΑΣΚΕΤ

Περιστέρι: "Αστυνομικός επιτέθηκε και τραυμάτισε φίλαθλο"

Περιστέρι: "Αστυνομικός επιτέθηκε και τραυμάτισε φίλαθλο"

Σε μία σοβαρή καταγγελία προέβη το Περιστέρι, το οποίο υποστηρίζει πως φίλαθλος της ομάδας του δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από αστυνομικό της Υ.ΜΕ.Τ. μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Ψυχικό.

Το Περιστέρι κατήγγειλε πως παρουσία αρκετών μαρτύρων αστυνομικός της Υ.ΜΕ.Τ. επιτέθηκε απρόκλητα σε φίλαθλό του μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με το Ψυχικό για την 17η αγωνιστική της Α2, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει και να χρειαστεί να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων καταδίκασε με ανακοίνωσή της το περιστατικό τονίζοντας συγχρόνως πως αναμένει την διερεύνησή του και την πειθαρχική δίωξη των αρμοδίων, ενώ δεν παρέλειψε να ευχηθεί περαστικά στον φίλαθλο.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου αναφέρει:

"Ο Γυμναστικός Σύλλογος Περιστερίου καταδικάζει την απρόκλητη επίθεση, που είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό οπαδού της ομάδας μας από αστυνομικό της Υ.ΜΕ.Τ, μετά τη λήξη του εκτός έδρας αγώνα μας με την ΑΕ Ψυχικού και αναμένει την πλήρη διερεύνηση του περιστατικού και την πειθαρχική δίωξη των υπευθύνων από την αρμόδια αστυνομική διεύθυνση.

Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη παρουσία πολλών μαρτύρων, ενώ ο άτυχος φίλαθλος διακομίστηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο.

Ο ΓΣ Περιστερίου εύχεται περαστικά στον άτυχο φίλαθλο της ομάδας μας και του εύχεται ταχεία ανάρρωση".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ