ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρουσίαση με διπλή ανακοίνωση

Παρουσίαση με διπλή ανακοίνωση

Η επίσημη παρουσίαση της ομάδας του Ηρακλή έγινε χθες σε φόντο με τα τρόπαια του συλλόγου. Το παρών έδωσαν και οι Θωμάς Αράπης και Αντώνης Μιχάλογλου που είναι τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του "γηραιού"

Η νέα αγωνιστική περίοδο θα βρει τον Ηρακλή στην Α2 και χθες η ομάδα πραγματοποίησε την επίσημη παρουσίαση της παρουσιαζόμενη για πρώτη φορά μπροστά στο κοινό της. Στη παρουσίαση το παρών έδωσαν και οι Θωμάς Αράπης κι Αντώνης Μιχάλογλου, οι οποίοι ανήκουν από χθες στο δυναμικό του "γηραιού". Με όρεξη για σκληρή δουλειά και διάθεση να κυνηγήσουν την έκπληξη εμφανίστηκαν άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας.

Η αίθουσα τροπαίων του Γ.Σ. Ηρακλής γέμισε παρουσίες, αφού το παρών έδωσαν όλοι οι αθλητές του συλλόγου, τα μέλη της διοίκησης, μαζί με τον πρόεδρο Σάκη Αποστολίδη, όπως και ο πρόεδρος της διοικούσας Επιτροπής του Γ.Σ. Ηρακλής, Κώστας Τσιργογιάννης.

Ο Κώστας Τσιργογιάννης, αφού αρχικά ευχήθηκε καλή χρονιά στο τμήμα του μπάσκετ, με υγεία και χωρίς τραυματισμούς, είπε: " Οπως και στα υπόλοιπα τμήματα του Ερασιτέχνη, έτσι και στο μπάσκετ γίνεται μια τεράστια προσπάθεια από όλους. Είναι ένα άθλημα που μας έχει χαρίσει μεγάλες χαρές και θα πρέπει να στηρίξουμε όλοι μας την προσπάθεια που γίνετε. Εύχομαι ο Ηρακλής να επιστρέψει στην κορυφή σε όλα τα αθλήματα και θέλω να δω ένα γεμάτο από κόσμο και παλμό Ιβανώφειο".

Σε ερώτηση για το αν ο Ηρακλής φέτος θα έχει ισχυρή παρουσία στα κέντρα αποφάσεων, σημείωσε: " Δυστυχώς ο Ηρακλής απουσίαζε από τα κέντρα αποφάσεων τα τελευταία χρόνια. Αυτό από φέτος θα αλλάξει, το μπάσκετ θα έχει εκπρόσωπο στην Αθήνα και αυτός θα είναι ο Θόδωρος Δρακόπουλος (νέο μέλος της διοίκησης)".

Στη συνέχεια, ο χρηματοδότης του τμήματος, Σάκης Αποστολίδης, πήρε το λόγο και τόνισε: « Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον Γ.Σ. Ηρακλής για τη στήριξη που μας παρέχει. Έγινε μία υπερπροσπάθεια για να πάει η ομάδα μπροστά. Κάναμε μεταγραφές ουσίας. Όλοι οι παίκτες που αριθμούν το ρόστερ μας έχουν χαρακτήρα και μπασκετική παιδεία. Οι στόχοι είναι να κάνουμε την έκπληξη, δεν λέμε μεγάλα λόγια. Σκληρή δουλειά και σωστές επιλογές και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Κάνω έκκληση στον κόσμο του Ηρακλή για στήριξη στην ομάδα, στη διάρκεια της σεζόν".

Ο Χρήστος Κάτσιος είναι και αυτός από τα νέα μέλη που ήρθαν κοντά στη προσπάθεια που ξεκίνησε φέτος λέγοντας " Εύχομαι με τη σειρά μου καλή χρονιά. Είναι τιμή μου που με εμπιστεύονται και αποτελώ μέλος αυτής της ομάδας".

Για τη νέα σεζόν μίλησε και ο Αντώνης Σαμαράς τονίζοντας: " Καλή χρονιά με υγεία σε όλους. Ο Ηρακλής είναι τεράστιος σύλλογος. Προσπαθήσαμε με πολύ κόπο, όρεξη και δουλειά να φτιάξουμε μία πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Θέλουμε τον κόσμο του Ηρακλή δίπλα μας. Εμείς θα τα δίνουμε όλα για να τους κάνουμε περήφανους".

Το πλάνο που έχει για την ομάδα ανέλυσε ο προπονητής, Γιώργος Κυρούδης, ενώ παράλληλα άφησε ανοικτό το παράθυρο για μία ακόμα μεταγραφή, αυτή τη φορά κοινοτικού παίκτη. " Είναι μεγάλη μου τιμή που μου εμπιστεύονται την ομάδα τη φετινή χρονιά. Είμαι άνθρωπος που νιώθω τι σημαίνει ο σύλλογος. Έχω περάσει από όλα τα τμήματα υποδομής, αυτή είναι η τρίτη σεζόν μου στην ομάδα.

Θα φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα συνδυάζει την εμπειρία με πυλώνες τους δύο αθλητές Ευθύμη Κοθρά και Δημήτρη Δέσπο και το ταλέντο από τους πιο μικρούς σε ηλικία παίκτες.

Θα δίνουμε το 110% σε κάθε αγώνα. Στόχος μας να διεκδικήσουμε νίκες σε όλα τα παιχνίδια. Οπως και πέρυσι έτσι και φέτος θέλουμε κοντά τον κόσμο. Υπάρχουν αντίπαλοι που έχουν υψηλά μπάτζετ, όμως εμείς είμαστε Ηρακλής.

Πήραμε ακόμα δύο παίκτες που θα μας βοηθήσουν σημαντικά. Κρατάμε ανοικτή τη θέση του κοινοτικού, αυτό είναι πλεονέκτημα για εμάς για να κάνουμε τη καλύτερη δυνατή επιλογή εφόσον χρειαστεί και στη θέση που θα χρειαστεί. Εξετάζουμε περιπτώσεις αρκετές θα δούμε τις επόμενες ημέρες".

Τους παίκτες του Ηρακλή εκπροσώπησε ο αρχηγός της φετινής ομάδας, Ευθύμης Κοθράς που μεταξύ άλλων είπε: Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε όλοι εδώ. Γίνετε μία σοβαρή προσπάθεια από όλους τους ανθρώπους της διοίκησης. Υποσχόμαστε από τη δική μας πλευρά πως θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας να τιμήσουμε τη φανέλα που φοράμε και να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι. Μακάρι στο τέλος της χρονιάς να χαμογελάμε όλοι και να κάνουμε ευτυχισμένο τον κόσμο μας", κατέληξε ο Ελληνας πλέι μέικερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ