ΜΠΑΣΚΕΤ

Παρελθόν από τον Εθνικό ο Βλάχος

Παρελθόν από τον Εθνικό ο Βλάχος

Ο Βαγγέλης Βλάχος παραιτήθηκε από τον πάγκο του Εθνικού μετά την εκτός έδρας ήττα από τον Αμύντα στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Α2.

Έπειτα από μόλις δύο αγωνιστικές σημειώθηκε κιόλας η πρώτη αλλαγή προπονητή στην Α2. Στον Εθνικό συγκεκριμένα, όπου ο σύλλογος του Πειραιά έκανε αποδεκτή σήμερα την παραίτηση που δήλωσε ο Βαγγέλης Βλάχος μετά την ήττα από τον Αμύντα το απόγευμα του Σαββάτου. Ο Εθνικός ευχαρίστησε τον έμπειρο προπονητή για την προσφορά του και ψάχνει πλέον τον αντικαταστάτη του.

Ο 52χρονος προπονητής ανέλαβε τον Εθνικό για πρώτη φορά τον Ιανουάριο του 2015 μετά την παραίτηση του Μάριου Γούναρη και τον βοήθησε να καταλάβει την 3η θέση στην Α2 τη σεζόν 2014-15. Ο Βλάχος ξεκίνησε τη σεζόν 2015-16 ως προπονητής του Εθνικού, μέχρι που οι δρόμοι των δύο πλευρών χώρισαν μετά την 5η αγωνιστική. Τον Ιούλιο του 2016 ο Βλάχος επέστρεψε στον Εθνικό, όπου έμεινε μέχρι σήμερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

" Η ομάδα μπάσκετ του Εθνικού ΟΦΠΦ ενημερώνει ότι η διοικούσα επιτροπή έκανε αποδεκτή την παραίτηση του μέχρι πρότινος προπονητή Βαγγέλη Βλάχου. Η διοίκηση τον ευχαριστεί για την προσφορά του και του εύχεται καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία".

(photo credits: ethnikos-bc.gr)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ