ΜΠΑΣΚΕΤ

"Παραμένουμε απλήρωτοι"

"Παραμένουμε απλήρωτοι"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν την περσινή σεζόν στον Πανιώνιο στο Πρωτάθλημα της Β' Εθνικής εξέδωσαν ανακοίνωση όπου τόνισαν ότι τους οφείλονται ακόμα χρήματα.

Ο Πανιώνιος ανέβηκε στην Α2 πέρυσι, ενώ φέτος έχει υψηλές βλέψεις, αλλάζοντας σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ του. Οι παίκτες που ανήκαν ωστόσο στην ομάδα πέρυσι και αποχώρησαν εξέδωσαν ανακοίνωση με την οποία υποστηρίζουν ότι τους οφείλονται μισθοί δύο μηνών από την προηγούμενη διοίκηση της ομάδας, ζητώντας να βρεθεί μία λύση σε αυτό το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών:

" Ύστερα από 4 μήνες υπομονής και σεβόμενοι την καινούργια προσπάθεια του Ιστορικού Πανιωνίου θα θελάμε να ενημερώσουμε τον κόσμο της ομάδας μας μιας και είναι ο μόνος που από ήταν κοντά μας ανιδιοτελώς ότι παραμένουμε απλήρωτοι 2 μήνες από την προηγούμενη διοίκηση και χωρίς να έχουμε καμία εικόνα στο πότε θα εξοφληθούμε. Είναι άδικο για τους κόπους μας και για την προσπάθεια που κάναμε ωστε να επαναφέρουμε τον Πανιώνιο εκεί που του αξίζει. Ελπίζουμε να έχουμε σύντομα νέα σας γιατί όπως εσείς θέλετε να πληρώνεστε όταν εργάζεστε έτσι και εμείς απαιτούμε το ίδιο από εσάς. Το αν θα κριθούμε από την ανακοίνωση αυτή είναι το λιγότερο που μας νοιάζει γιατί είμαστε πρωταθλητές. Η υπομονή μας τελείωσε.

Οι παίκτες του Ιστορικού που αγωνίστηκε στη Β Εθνική".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ