ΜΠΑΣΚΕΤ

Παπανικολάου: "Στόχος τα πλέι οφ"

Παπανικολάου: "Στόχος τα πλέι οφ"

Ο φόργουροντ του Ψυχικού, Νίκος Παπανικολάου, μίλησε στην εκπομπή “Fast Break” του Sport24 Radio 103,3 και στον Σπύρο Καβαλιεράτο.

Για τη νίκη του Ψυχικού επί του Δούκα στο ΔΑΪΣ: “Η νίκη είναι αυτή που μετράει. Κάναμε πολλά λάθη. Θα κάτσουμε με τους προπονητές να τα δούμε και να δουλέψουμε πάνω σε αυτά. Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα, επειδή μετά την ήττα από το Πευκοχώρι , καταφέραμε κ πήραμε ένα τόσο σημαντικό διπλό”.

Για την ήττα από το Πευκοχώρι:“Κόντρα στο Πευκοχώρι κάναμε μια τραγική εμφάνιση. ΄Ήμασταν απροετοίμαστοι και έγιναν και κάποια λάθη στο τέλος. Είναι αυτό που λέμε ότι έγιναν όλα όσα έπρεπε για να χάσουμε . Ήμασταν πολύ κακοί”.

Για τους στόχους του Ψυχικού: “Θα γίνω λίγο γραφικός, αλλά κοιτάζουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, Έχουμε ρεπό τώρα και είναι μια καλή ευκαιρία για να δουλέψουμε πάνω στις αδυναμίες μας. Στόχος μας βέβαια είναι τα πλέι οφ”.

Για το πρωτάθλημα της Α2΄: “ Η Α2΄έχει ανέβει πάρα πολύ σε επίπεδο. Ο κόσμος μπορεί να παρακολουθήσει καλό μπάσκετ και διαφορετικό από αυτό της Α1΄, όπου υπάρχουν πολλοί ξένοι και Αμερικανοί. Μπορεί να δει ποιοτικό μπάσκετ και σε αυτό συμβάλλει η παρουσία παικτώ που προέρχονται από την Α1΄”.

Για ντέρμπι Παναθηναϊκού – Ολυμπιακού: “Μετά το τρομερό ξεκίνημα του Ολυμπιακού, ο Παναθηναϊκός πιστεύω ότι βοηθήθηκε από τον κόσμο. Έγιναν 2 κλεψίματα, μπήκαν 2 εύκολα καλάθια και σε συνδυασμό με κάποια άστοχα σουτ του Ολυμπιακού δεν ήθελε και πολύ να γυρίσει το ματς”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ