ΜΠΑΣΚΕΤ

Παλεύει για το "μπαμ" με Άκερ ο Απόλλων Πατρών

Παλεύει για το "μπαμ" με Άκερ ο Απόλλων Πατρών
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Απόλλων Πατρών έχει βάλει στο "στόχαστρό" του τον Άλεξ Άκερ, γνωρίζοντας βέβαια πως οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του. Έμεινε ελεύθερος ο Λορέντσο Τζανκατερίνο.

Το μηνιαίο συμβόλαιο του Λορέντσο Τζανκατερίνο με τον Απόλλωνα Πατρών ολοκληρώθηκε, με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να εισηγείται τη μη ανανέωσή του μέχρι το τέλος της σεζόν, καθώς αναζητά έναν καλύτερο περιφερειακό σκόρερ. Γι αυτόν τον λόγο, οι "μελανόλευκοι" έχουν "κυκλώσει" το όνομα του Άλεξ Άκερ, που παραμένει ελεύθερος στην αγορά.

Ο άλλοτε παίκτης του Ολυμπιακού αγωνίστηκε πέρσι στην Ιταλία με τα χρώματα της Καντού, δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα, ούτε βρήκε κάποια άλλη στη διάρκεια του καλοκαιριού. Το γεγονός αυτό τον καθιστά διαθέσιμο για την ελληνική ομάδα, σε περίπτωση που ο 34χρονος γκαρντ/φόργουορντ αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα. Τα δεδομένα βέβαια σαφώς δεν είναι με το μέρος της πατρινής ομάδας, δεδομένου ότι το κασέ του είναι πολύ υψηλό. Όπως επίσης, δεν έχει αποσαφηνιστεί αν ο παίκτης σκέφτεται να αγωνιστεί ξανά στη χώρα μας, αλλά στη δεύτερη κατηγορία.

Οι άνθρωποι του Απόλλωνα Πατρών συνεχίζουν τις εντατικές προσπάθειες για να βρεθεί η "χρυσή τομή" και ο Άλεξ Άκερ να φορέσει τη φανέλα της ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ