ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίκτης του Δούκα ο Σπυρόπουλος

Παίκτης του Δούκα ο Σπυρόπουλος

Ο Δούκας υλοποιεί τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν με την απόκτηση του Αναστάση Σπυρόπουλου, ο οποίος θα ενισχύσει την γραμμή ψηλών της ομάδας του κόουτς Μάριου Γούναρη.

Ο 20χρονος πάουερ φόργουορντ-σέντερ Αναστάσης Σπυρόπουλος είναι το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Δούκα που ετοιμάζεται για το ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2.

Η ανακοίνωση του Δούκα

"Η διοίκηση του Α.Σ. Εκπαιδευτηρίων Δούκα ανακοινώνει την απόκτηση του Αναστάσιου Σπυρόπουλου. Ο 20χρονος (1/4/1995) πάουερ φόργουορντ/σέντερ, ύψος 205 εκατοστών, ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Γ.Σ. Νίκαιας Λάρισας πριν πάρει μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ.

Το καλοκαίρι του 2012 «κατηφόρισε» στην Αθήνα για χάρη του Πανιωνίου. Με την ομάδα της Νέας Σμύρνης, πανηγύρισε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων το 2014, όντας μάλιστα μέλος της καλύτερης πεντάδας του τουρνουά, ενώ την ίδια χρονιά έκανε και το ντεμπούτο του στην Basket League, παίζοντας σε δύο αγώνες.

Την σεζόν 2014-15 είχε ενεργό ρόλο στους «κυανέρυθρους» έχοντας σε 24 αγώνες, 1.5 πόντους κατά μέσο όρο και ισάριθμα ριμπάουντ. Την καλύτερη του εμφάνιση την πραγματοποίησε στις 9/5/15 στον αγώνα με την Α.Ε.Ν.Κ. σκοράροντας 11 πόντους, ενώ είχε δύο ριμπάουντ, δύο ασίστ και μία τάπα.

Υπήρξε μέλος όλων των «μικρών» Εθνικών ομάδων".

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Α.Σ.Ε.Δ. ο Αναστάσης Σπυρόπουλος τόνισε πως "θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση και το τεχνικό επιτελείο του Δούκα για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπο μου. Ο τρόπος που με προσέγγισαν συν το καλό όνομα που έχει ο σύλλογος, έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στο να πάρω την απόφαση να έρθω στην ομάδα. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τους δικαιώσω αλλά και να βοηθήσω την ομάδα να φτάσει στους στόχους της. Είναι πολύ νωρίς, ωστόσο, για να τους οριοθετήσουμε αλλά με σκληρή δουλειά, είμαι βέβαιος πως θα κάνουμε μια εξαιρετική πορεία στην Α2".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ