ΜΠΑΣΚΕΤ

Παίκτης της ΑΕΛ έσωσε αντίπαλό του από την επίθεση των οπαδών

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΕΛ - ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΕΛ - ΜΑΧΗΤΕΣ ΔΟΞΑΣ ΠΕΥΚΩΝ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιάννης Παπαχρήστος ενήργησε ακαριαία την ώρα των συμπλοκών των οπαδών της ΑΕΛ με τους παίκτες του Εθνικού Πειραιά, σώζοντας την τελευταία στιγμή τον Κυριάκο Καρακωνσταντάκη των "κυανόλευκων".

Το παιχνίδι της ΑΕΛ με τον Εθνικό Πειραιά στιγματίστηκε από τα επεισόδια που έγιναν στο κλειστό της θεσσαλικής πόλης μετά την ολοκλήρωση του σαρανταλέπτου. Επεισόδια που περιελάμβαναν τη ρίψη κάδου σκουπιδιών στο κεφάλι του γυμναστή των φιλοξενούμενων, αλλά και "ντου" των οπαδών της ΑΕΛ στον διάδρομο των αποδυτηρίων και επίθεση εναντίον των μελών της αποστολής του Εθνικού Πειραιά .

Στην αναμπουμπούλα που δημιουργήθηκε εκείνη την στιγμή, ο Κυριάκος Καρακωνσταντάκης δέχθηκε ένα σπρώξιμο με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να ματώσει στο χείλος, όπως ανέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας του Σάββα Συμεωνίδη. Γεγονός που επιχείρησε να εκμεταλλευτεί ένας από τους οπαδούς των "βυσσινί", ο οποίος σύμφωνα με τις πληροφορίες επιχείρησε να τον κλωτσήσει.

Ο Γιάννης Παπαχρήστος, επενέβη άμεσα όμως, σώζοντας τον αντίπαλό του. Ο γκαρντ της ΑΕΛ αντιλήφθηκε άμεσα την πρόθεση του συγκεκριμένου οπαδού, απομακρύνοντάς τον άμεσα από το σημείο μόλις εκείνος έκανε την πρώτη κίνηση για να χτυπήσει τον παίκτη του Εθνικού Πειραιά.

Μόλις ηρέμησαν τα πνεύματα κι οι παίκτες των φιλοξενούμενων έφτασαν στα αποδυτήρια, ο Γιάννης Παπαχρήστος τούς ζήτησε συγγνώμη για τη συμπεριφορά των οπαδών της ομάδας του. Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης (5/4) υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία μέλους του Εθνικού Πειραιά με τον παίκτη της ΑΕΛ, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για την σπουδαία συναδελφική κίνηση που έκανε και να του επισημανθεί πως άπαντες στον σύλλογο δεν πρόκειται να ξεχάσουν αυτό που έκανε για χάρη του Κυριάκου Καρακωνσταντάκη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ