ΜΠΑΣΚΕΤ

Οργισμένοι Μαχητές

Οργισμένοι Μαχητές

Η απόφαση των διαιτητών να στείλουν... λάθος παίκτη στη γραμμή των ελευθέρων βολών στα τελευταία δευτερόλεπτα της αναμέτρησης με τον Φάρο Κερατσινίου, εξαγρίωσε τους Μαχητές Δόξας Πεύκων (VIDEO).

Μία φάση που διαδραματίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα του προχθεσινού αγώνα μεταξύ των Μαχητών Δόξας Πεύκων και του Φάρου Κερατσινίου, έγινε η αφορμή να υπάρξουν έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των γηπεδούχων. Ο λόγος; Η απόφαση των διαιτητών για ένα φάουλ που έγινε στον Μάριο Μπατή, αλλά... έστειλε στη γραμμή των ελευθέρων βολών τον Σωτήρη Κατούφα.

Το σκορ ήταν 67-68 και απέμεναν λιγότερα από 15 δευτερόλεπτα όταν συνέβη η συγκεκριμένη φάση. Ιδού πως περιγράφουν οι Μαχητές Δόξας Πεύκων τι έγινε στα τελευταία δευτερόλεπτα και τι γράφουν για την απόφαση των διαιτητών...

“17" πριν το τέλος και ο Βασιλόπουλος στη γραμμή με το σκορ στο 67-68. Αστοχεί και στην δεύτερη βολή αλλά παλλικαρισια παίρνει το ριμπάουντ. Τριπλάρει προς το κέντρο και πασάρει στον Μπατή. Αυτός κινείται προς πλάγια αριστερά και υπάρχει σφύριγμα για φάουλ και η μπάλα καταλήγει στον Κατούφα. Ο Καράμπουλας περπατάει προς το κέντρο να κάνει high five με τον Μπατή για εμψύχωση. Με μαεστρικά νεύματα οδηγείται ο Κατούφας στις βολές!!! Ευστοχεί στην πρώτη. Ο παγκος μας ωρύεται. Ο διαιτητής Καλογερόπουλος τρέχει προς τη γραμματεία και με μια κίνηση του διαβεβαιώνει όλο το γήπεδο ότι παίρνει πάνω του το σφύριγμα. Άλλωστε αυτός το σφύριξε από το 1 μέτρο. Αφού το πήρε πάνω του και τον θεωρούμε και αξιοσέβαστο πρόσωπο ας έχει και την στοιχειώδη ευθιξία να πάρει και την εύθυνη για αυτό το σφύριγμα που επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. ΥΓ Μας συγχωρείτε για τα "γαλλικά" στο βίντεο αλλά δεν θέλαμε να κλείσουμε τον ήχο για να ακουστεί καθαρά το timing του σφυριγματος του κυρίου Καλογερόπουλου”.

Δείτε την επίμαχη φάση στο παρακάτω video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ