ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Χολαργός υπέγραψε τους Γκίλχριστ και Τζακόπουλο

Ο Χολαργός υπέγραψε τους Γκίλχριστ και Τζακόπουλο

Ο Χολαργός υπέγραψε τους Ρόμπερτ Γκίλχριστ και Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο, οι οποίοι και θα ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας ενόψει του πρωταθλήματος της Α2.

Η ομάδα του Χολαργού πραγματοποίησε διπλή μεταγραφική ενίσχυση, καθώς υπέγραψε τον Βρετανό φόργουορντ/σέντερ, Ρόμπερτ Γκίλχριστ, αλλά και τον 30χρονο γκαρντ, Τριαντάφυλλο Τζακόπουλο, ο οποίος επέστρεψε στην Ελλάδα, ύστερα από την παρουσία του στο γερμανικό πρωτάθλημα με την Ιένα.

Ο Ρόμπερτ Γκίλχριστ έκανε θραύση πέρσι στην Α2 με τα χρώματα του Περιστερίου, αποτελώντας... ανακάλυψη του Κώστα Παπαμάρκου στην ομάδα των Δυτικών Προαστίων. Με 12.4 πόντους, 10.5 ριμπάουντ και 2.1 κοψίματα (!) ανά παιχνίδι, ήταν ο κορυφαίος παίκτης του Περιστερίου, δίχως όμως να καταφέρει να αποτρέψει τον υποβιβασμό. Ο Βρετανός φόργουορντ/σέντερ θα αντικαταστήσει στο ρόστερ τον αποχωρήσαντα Κέβιν Μπλίκερ.

"Ξέρω τους υψηλούς στόχους της ομάδας"

Ο Ρομπερτ Γκίλχριστ στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Χολαργού σχολίασε τα εξής: "Είμαι πολύ χαρούμενος που συμφώνησα με τον Χολαργό. Γνωρίζω, τους υψηλούς στόχους της ομάδας. Επίσης, είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ ξανά με τον κόουτς, Παπαμάρκο και είμαι έτοιμος για οποιαδήποτε αποστολή μου ανατεθεί".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ