ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Βαγγέλης Τσάπας θα είναι και προπονητής στον Φάρο

Ο Βαγγέλης Τσάπας θα είναι και προπονητής στον Φάρο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο ισχυρός άνδρας και διοικητικός ηγέτης του Φάρου Κερατσινίου, θα είναι και χεντ κόουτς, μαζί με τον Νάσο Χούμπαυλη.

Το φλερτ του Βαγγέλη Τσάπα με τον πάγκο του Φάρου είναι παλιό και πλέον έφτασε η ώρα να κάνει ένα όνειρό του πραγματικότητα. Εκτός από ισχυρός άνδρας και διοικητικός ηγέτης, θα είναι και ο προπονητής της ομάδας του Κερατσινίου, που αγωνίζεται στην Α2 και έχει ως στόχο την άνοδο! Απίστευτο κι όμως αληθινό.

Αλλωστε στο παρελθόν ο Τσάπας είχε κοουτσάρει τον Φάρο στη Β' Εθνική, στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παπάγο, όταν είχε τιμωρηθεί ο Ανδρέας Πολέμης. Το ντεμπούτο του μάλιστα ήταν νικηφόρο, καθώς είχε κερδίσει η ομάδα του με 81-74...

Πέρυσι δε, στην εβδομάδα της παραίτησης του Ανδρέα Πολέμη, πάλι ήταν έτοιμος να καθίσει στον πάγκο ως πρώτος προπονητής, αλλά ο χεντ κόουτς επέστρεψε στη θέση του κι έτσι τα πράγματα έμειναν ως είχαν.

Πλέον ο Φάρος πρωτοπορεί και απομένει να δούμε πώς θα εξελιχθεί αυτό το... πείραμα, που αν μη τι άλλον έχει μεγάλο ενδιαφέρον. Ο Τσάπας θα είναι πρώτος προπονητής μαζί με τον Νάσο Χούμπαυλη και συνεργάτη τον Δημήτρη Φράττα, που ήταν στην ομάδα και επί Γιάννη Τζήμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ