ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ψυλέας αποχαιρέτησε τον Εθνικό

Ο Ψυλέας αποχαιρέτησε τον Εθνικό

Έπειτα από τρία χρόνια με πολλές επιτυχίες και ευχάριστες στιγμές ο Νίκος Ψυλέας και ο Εθνικός θα βαδίσουν σε χωριστούς δρόμους, καθώς ο 36χρονος φόργουορντ ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα

Χωρίς τον Νίκο Ψυλέα έπειτα από τρία χρόνια θα είναι από τη νέα σεζόν το ρόστερ του Εθνικού. Ο 36χρονος φόργουορντ, ο οποίος αποτέλεσε ένα από τα σημαντικότερα "όπλα" στην πορεία των Πειραιωτών που από τη Β' εθνική έφτασαν ένα βήμα πριν την Α1, ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την ομάδα. Ο Ψυλέας ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του προς τους φίλους της ομάδας του Πειραιά.

Αναλυτικά ο έμπειρος φόργουορντ έγραψε

" Πέρασαν τρία χρονιά από τον ερχομό μου στην ομάδα του Εθνικού Πειραιώς ,ενός από τους ιστορικότερους συλλόγους της Ελλάδας , που μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω και εγώ συνοδοιπόρος σε ένα όμορφο ταξίδι στο οποίο από την πρώτη στιγμή ένιωσα όμορφα και πολύ οικεία …Νιώθω ιδιαίτερη τιμή που έγινα αρχηγός και έζησα ξεχωριστές στιγμές….. Ο κύκλος αυτός κάπου εδώ τελειώνει με πολλή συγκίνηση και ευγνωμοσύνη. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον πρόεδρο Κύριο Δέρβο και αντιπρόεδρο Κύριο Καραφαντή για όλη την αγάπη που μου έδειξαν,επίσης και όλα τα υπόλοιπα παιδιά Νικόλα-Σπύρο-Μάνο-Άγη -Κώστα-Μιχάλη…Επίσης θέλω να ευχαριστώ τον άνθρωπο που με έφερε στον Εθνικό τον κόουτς Κώστα Σορώτο ,όλους τους προπονητές που συνεργάστηκα και φυσικά όλους τους συμπαίκτες μου αυτά τα τρία χρονιά…..Τέλος θέλω να ευχαριστήσω τον φίλαθλο κόσμο και τις ΠΙΝΕΖΕΣ Gate 14 για την στήριξη και την απίστευτη αγάπη τους!!!"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ