ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Προμηθέας Πατρών "φωνάζει" για Καρακατσούνη

Ο Προμηθέας Πατρών "φωνάζει" για Καρακατσούνη
© MENELAOS MICHALATOS, ALL RIGHTS RESERVED

Η ήττα από τον Εθνικό Πειραιά έφερε ανακοίνωση διαμαρτυρίας από την πλευρά του Προμηθέα Πατρών, με τους νεοφώτιστους να τονίζουν πως τα παράπονά τους για τη διαιτησία του Χάρη Καρακατσούνη δεν αφορούν την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, αλλά... τρίτους.

Το αήττητο σερί του Προμηθέα Πατρών στην Α2 κατηγορία ολοκληρώθηκε στο κλειστό του Εσπέρου, εκεί όπου το Σάββατο (24/10) οι νεοφώτιστοι ηττήθηκαν από τον Εθνικό Πειραιά (77-73) . Οι αποφάσεις του Χάρη Καρακατσούνη στα τελευταία λεπτά του αγώνα προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες των Πατρινών, οι οποίοι επισημαίνουν πως αυτές δεν έχουν να κάνουν με την ομάδα του Βαγγέλη Βλάχου, αφού "για άλλους βαρούν οι καμπάνες".

Η σχετική ανακοίνωση:

" Η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση, για ΠΡΩΤΗ φορά, να αναφερθεί αρνητικά στο ρόλο της διαιτησίας στον αγώνα του Σαββάτου, Εθνικός - Προμηθέας. Συγκεκριμένα αναφερόμαστε στο διαιτητή της αναμέτρησης κ. Καρακατσούνη, ο οποίος αδίκησε κατάφωρα την ομάδα μας και την οδήγησε στην πρώτη της ήττα. Ο συγκεκριμένος έμπειρος Βολιώτης διεθνής διαιτητής από το Σύνδεσμο Μαγνησίας με τουλάχιστον 6 αποφάσεις του στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης έδειξε την αντιπάθειά του προς την ομάδα μας και την οδήγησε στην ήττα.

Πραγματικά λυπούμαστε, γιατί στο καλύτερο πρωτάθλημα της Α2 των τελευταίων ετών με πολλές νέες ομάδες, που διεκδικούν η καθεμία την άνοδό της στην Α1, οι παλιές νοοτροπίες των μεσαζόντων και των κουμπάρων της διαιτησίας συνεχίζει να υπάρχει. Αρνούμενοι ως ομάδα πεισματικά να συνταχθούμε με το κατεστημένο να γνωρίζουν όλοι ότι, όσοι μας στοχοποιούν, θα μας βρουν απέναντί τους.

Η Διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα επιθυμεί να τονίσει ότι η συγκεκριμένη τοποθέτησή της δεν έχει σε τίποτα να κάνει με την ομάδα του Εθνικού Πειραιώς, που είμαστε πεπεισμένοι ότι καμία ανάμειξη δεν έχει με το συγκεκριμένο θέμα και της ευχόμαστε καλή πορεία στο Πρωτάθλημα.

Για άλλους βαρούν οι καμπάνες…"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ