ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Κίκι Κλαρκ "βομβάρδισε" το καλάθι της ΑΕΛ με 19/25 τρίποντα!

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΧΟΛΑΡΓΟΣ - ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο απόλυτος σταρ της Α2, ο Κέιντρεν "Κίκι" Κλαρκ, έκανε ξανά το θαύμα του στην εντός έδρας αναμέτρηση του Περιστερίου με την ΑΕΛ για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Στα 33 του χρόνια πλέον, ο Κέιντρεν Κλαρκ βρήκε στο Περιστέρι την μπασκετική του Ιθάκη . Μπορεί το ταλέντο του να είναι τεράστιο για να χωρέσει στην Α2, όμως ο Αμερικανός έχει έναν συγκεκριμένο στόχο. Να οδηγήσει το Περιστέρι στην Α1 και να το βοηθήσει να γίνει ξανά μεγάλο. Ο "Κίκι", όπως τον γνωρίσαμε στο Αιγάλεω πριν από μία δεκαετία, έκανε άλλη μία μεγαλειώδη εμφάνιση στην εντός έδρας αναμέτρηση της 16ης αγωνιστικής, καθώς φόρτωσε το καλάθι της ΑΕΛ με 32 πόντους, οι 30 από τους οποίους ήρθαν με σουτ πίσω από την γραμμή των 6μ.75!

Ο Κλαρκ είχε βάλει 31 πόντους με 9/10 τρίποντα στο ματς του Α' Γύρου, στο κλειστό του Αλκαζάρ και απόψε πρόσθεσε άλλους 32 με 10/15. Στα δύο ματς με την ΑΕΛ, δηλαδή, σκόραρε 63 πόντους με 19/25 τρίποντα, επίδοση που μοιάζει βγαλμένη από video game, αλλά είναι βγαλμένη από την πραγματικότητα. Σπουδαίος παίκτης, ένας πραγματικός σκόρερ.

Στο πρωτάθλημα ο Κλαρκ έχει 51/112 τρίποντα. Αν βγάλει κανείς τα δύο παιχνίδια με την ΑΕΛ, έχει 32/87 στα υπόλοιπα 14 παιχνίδια!

Για την ιστορία, ο Κλαρκ έχει αντιμετωπίσει τέσσερις φορές την ΑΕΛ. Στο πρώτο ματς (σεζόν 2006/07 με το Αιγάλεω) είχε βάλει 51 πόντους με 9/11 τρίποντα, ενώ στο δεύτερο είχε μείνει στους 19 με 1/4 σουτ από την περιφέρεια. Σε αυτούς τους τέσσερις αγώνες απέναντι στην ομάδα της Λάρισας έχει βάλει συνολικά 133 πόντους με 29/40 τρίποντα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ