ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε τον νέο προπονητή του Εθνικού Πειραιά

Ο Ίκαρος Καλλιθέας ανακοίνωσε τον νέο προπονητή του Εθνικού Πειραιά
INTIME SPORTS

Ο Εθνικός Πειραιά βρήκε τον νέο του προπονητή, όπως ανακοίνωσε ο... Ίκαρος Καλλιθέας! Ο Δημήτρης Λιόγας μετακομίζει από την Καλλιθέα στον Πειραιά, αποτελώντας τον αντικαταστάτη του Βαγγέλη Βλάχου.

Η αναζήτηση του νέου προπονητή δεν κράτησε πολύ για τον Εθνικό Πειραιά, ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Δημήτρη Λιόγα. Έτσι υποστηρίζει τουλάχιστον σε επίσημη ανακοίνωσή του ο Ίκαρος Καλλιθέας, η πρώην ομάδα του έμπειρου τεχνικού. Ο άνθρωπος που βρέθηκε στην άκρη του πάγκου των "κυανέρυθρων" την τελευταία διετία επιστρέφει στην Α2 κατηγορία, μετά από μικρή απουσία. Έτσι, είναι ο άνθρωπος που θα διαδεχθεί τον Βαγγέλη Βλάχο στην τεχνική ηγεσία του Εθνικού Πειραιά.

Η ανακοίνωση του Ικάρου Καλλιθέας:

" Ο Ίκαρος Καλλιθέας θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Δημήτρη Λιόγα για τις εξαιρετικές υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι σήμερα. Ήταν μια συνεργασία που μας ικανοποίησε όλους και βοήθησε ιδιαίτερα τους νεαρούς αθλητές μας.

Αποτελεί τιμή για εμάς που μια ομάδα της Α2 τον επέλεξε για προπονητή της και ευχόμαστε τόσο στον Εθνικό όσο και στον Δημήτρη να πετύχουν τους στόχους τους. Άλλωστε, είμαστε δύο ομάδες που έχουν άριστη συνεργασία και από φέτος συγκατοικούν στο κλειστό της Καλλιθέας. Ο Δημήτρης Λιόγας ήταν και θα παραμείνει μέλος της οικογένειας του Ικάρου και μέχρι το τέλος της σεζόν θα επιβλέπει την ομάδα μας σαν τεχνικός σύμβουλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ