ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ηρακλής έγινε ΚΑΕ

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΨΥΧΙΚΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΨΥΧΙΚΟ - ΗΡΑΚΛΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Ηρακλής γνωστοποίησε ότι πλέον είναι "ΚΑΕ Ηρακλής", αφού προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις για να συμβεί αυτό.

Εγένετο... ΚΑΕ Ηρακλής. Ο "Γηραιός" είναι πλέον και επίσημα Καλαθοσφαιριστική Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΑΕ), με την είδηση να γίνει γνωστή στο σάιτ της ομάδας.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο Ηρακλής, ο οποίος έχει ήδη αλλάξει και τον σχετικό τίτλο στο σάιτ του, πλέον η ομάδα ονομάζεται "ΚΑΕ Ηρακλής 2017", ενώ η πλήρης επωνυμία της είναι "Γυμναστικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη σύσταση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017, με την πλήρη επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Η Εταιρία, με πρόεδρο και δ.σύμβουλο, τον Θεόδωρο Δρακόπουλο, έχει αριθμό ΓΕΜΗ 145532860000 και ΑΦΜ 997998386, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και λειτουργεί με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος για τις Α.Ε., ενώ έχει ήδη προχωρήσει στις προβλεπόμενες κινήσεις για την ασφάλιση των αθλητών της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ