Α2

Ο Ηρακλής έγινε ΚΑΕ

Ο Ηρακλής έγινε ΚΑΕ

Με μία λιτή ανακοίνωση ο Ηρακλής γνωστοποίησε ότι πλέον είναι "ΚΑΕ Ηρακλής", αφού προχώρησε στις απαραίτητες κινήσεις για να συμβεί αυτό.

Εγένετο... ΚΑΕ Ηρακλής. Ο "Γηραιός" είναι πλέον και επίσημα Καλαθοσφαιριστική Ανώνυμη Εταιρεία (ΚΑΕ), με την είδηση να γίνει γνωστή στο σάιτ της ομάδας.

Όπως ενημέρωσε σχετικά ο Ηρακλής, ο οποίος έχει ήδη αλλάξει και τον σχετικό τίτλο στο σάιτ του, πλέον η ομάδα ονομάζεται "ΚΑΕ Ηρακλής 2017", ενώ η πλήρης επωνυμία της είναι "Γυμναστικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης ο Ηρακλής Καλαθοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρία".

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Το τμήμα μπάσκετ του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ ανακοινώνει τη σύσταση της ΚΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 2017, με την πλήρη επωνυμία «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ».

Η Εταιρία, με πρόεδρο και δ.σύμβουλο, τον Θεόδωρο Δρακόπουλο, έχει αριθμό ΓΕΜΗ 145532860000 και ΑΦΜ 997998386, με έδρα τη Θεσσαλονίκη και λειτουργεί με βάση τις διαδικασίες που προβλέπει ο Νόμος για τις Α.Ε., ενώ έχει ήδη προχωρήσει στις προβλεπόμενες κινήσεις για την ασφάλιση των αθλητών της".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

To επόμενο κινητό σου μπορεί να έχει τρεις οθόνες

Και smartphone και τάμπλετ. Όλα σε ένα, νοικοκυρεμένα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24