ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Ηλυσιακός πρόλαβε την ΕΕΑ

Ο Ηλυσιακός πρόλαβε την ΕΕΑ
INTIME SPORTS

Ο Ηλυσιακός απέστειλε το επίσημο έγγραφο της αποχώρησής του από το πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, προλαβαίνοντας την απόφαση της ΕΕΑ. Το Sport24.gr παρουσιάζει το παρασκήνιο, τι μέλλει γενέσθαι με τον σύλλογο, αλλά και τι ρόλο έπαιξε ο Παντελής Γαμπιεράκης.

Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό -από την ΕΟΚ- πως ο Ηλυσιακός αποσύρθηκε επίσημα από το υπόλοιπο του πρωταθλήματος της Α2 κατηγορίας . Κάτι που είχε αναφέρει από χθες (4/2) το Sport24.gr όταν ανέφερε σαν καταληκτική ημερομηνία τη 16η Φεβρουαρίου. Μόνο που στα Ιλίσια αποφάσισαν να προλάβουν την ΕΕΑ και να διευκολύνουν την ΕΟΚ, παίρνοντας πάνω τους την υπόθεση.

Ήταν αναμενόμενο και γνωστό προς όλους πως η άμμος άδειαζε στην κλεψύδρα για τον Ηλυσιακό, που δεν θα κατάφερνε να ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στην Α2 κατηγορία. Η 16η Φεβρουαρίου είχε οριστεί ως η ημερομηνία που θα τελείωναν όλα -μετά τη δεδομένα αρνητική απόφαση της ΕΕΑ, σχετικά με νέα παράταση για την ασφαλιστική ενημερότητα.

Ο Παντελής Γαμπιεράκης πήρε όμως την κατάσταση στα χέρια του, αποστέλλοντας το έγγραφο της αποχώρησης της ομάδας από το φετινό πρωτάθλημα και πλέον όλα ξεκινούν από την αρχή για τον "Η". Το ενδιαφέρον της υπόθεσης πάντως έχει να κάνει και για το μέρος από το οποίο εστάλη στην ΕΟΚ, το συγκεκριμένο FAX, αφού όλα έγιναν από το Σισμανόγλειο. Εκεί βρίσκεται καθημερινά εδώ και δυόμιση μήνες ο Παντελής Γαμπιεράκης, αντιμετωπίζοντας σοβαρό προσωπικό πρόβλημα (με άτομο της οικογένειάς του).

Σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ Ηλυσιακός, τόνισε πως " ήμουν στη δυσάρεστη θέση να υπογράψω και να στείλω το χαρτί της αποχώρησης της ομάδας από το πρωτάθλημα από το νοσοκομείο. Η σιωπή είναι χρυσός τέτοιες στιγμές. Δεν είναι ώρα για κουβέντες και συζητήσεις για το θέμα. Καλύτερα όλα αυτά να γίνουν κάποια άλλη στιγμή, στο μέλλον. Το μόνο που θέλω να πω και να ζητήσω είναι η ΕΟΚ και ο ΠΣΑΚ να κάνουν κάτι για να βρουν δουλειά τα παιδιά που έμειναν άνεργα. Είναι επαγγελματίες και ως τέτοιοι πρέπει να αντιμετωπιστούν. Η Ομοσπονδία και ο ανύπαρκτος ΠΣΑΚ πρέπει να βρουν λύση ώστε τα παιδιά να βρουν ομάδα και να έχουν το δικαίωμα συμμετοχής στο υπόλοιπο της φετινής αγωνιστικής περιόδου. Είναι κρίμα...".

Το σκεπτικό πίσω από την κίνηση του Ηλυσιακού

Μέσα σε όλα, πρέπει να αναφερθεί ένας σημαντικός λόγος, για τον οποίο στο στρατόπεδο του Ηλυσιακού αποφάσισαν να βάλουν μόνοι τους τέλος στη φετινή περιπέτεια. Όλα είχαν να κάνουν με τη διάθεση των "κιτρινόμαυρων" να μην ταλαιπωρήσουν τις ομάδες (Φίλιππος Βέροιας και Δόξα Λευκάδας) που επρόκειτο να ταξιδέψουν στην Αθήνα για τους προσεχείς αγώνες του πρωταθλήματος.

Από εδώ και στο εξής, το μόνο που μένει να φανεί είναι που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο "Η". Είτε στη Β' είτε στη Γ' Εθνική. Τούτη την ώρα τίποτα δεν είναι σαφές. Γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ