ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Εθνικός ανακοίνωσε τον Κόκκαλη

Ο Εθνικός ανακοίνωσε την απόκτηση του 31χρονου γκαρντ/φόργουορντ, Νίκου Κόκκαλη, ο οποίος τόνισε: "Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που έκανε αίσθηση πέρυσι, αλλά που και φέτος δείχνει ότι βαδίζει σε σωστά μονοπάτια".

Kάτοικος Πειραιά είναι ο Νίκος Κόκκαλης, καθώς ο Εθνικός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 31χρονου γκαρντ/φόργουρντ, ο οποίος έχει εμπειρία από το πρωτάθλημα της Α2. Στις δηλώσεις του σχολίασε πως: " Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που έκανε αίσθηση πέρυσι, αλλά που και φέτος δείχνει ότι βαδίζει σε σωστά μονοπάτια".

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο Εθνικός συνεχίζει να ενσωματώνει αθλητές πρώτης γραμμής, παίκτες που μπορούν να τον βοηθήσουν στο ανταγωνιστικότατο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας. Σήμερα ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Νίκο Κόκκαλη, έναν παίκτη που δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις.

Στα 31 του έχει αγωνιστεί σε Νήαρ Ηστ, Περιστέρι, Αμύντα, Αρκαδικό, Κηφισιά, Αετό και στο προηγούμενο πρωτάθλημα ήταν εκ των καθοριστικών παικτών, στην επιτυχημένη προσπάθεια του Πανιωνίου για την άνοδο στην Α2.

“Διαμορφώνουμε το κράμα των νέων και των έμπειρων παικτών, που θα οδηγήσουν τον Εθνικό με ασφάλεια στο πρωτάθλημα που έρχεται. Μαζί με τον Μαχαίρα, ο Νίκος θα είναι τα παιδιά, που θα μας βοηθήσουν με τις εικόνες, τις οποίες διαθέτουν” δήλωσε ο Κώστας Δεριζιώτης.

“Χαίρομαι που συναντώ ξανά τον κόουτς Βλάχο, με τον οποίο είχαμε εξαιρετική συνεργασία στο παρελθόν. Ο Εθνικός είναι μια ομάδα που έκανε αίσθηση πέρυσι, αλλά που και φέτος δείχνει ότι βαδίζει σε σωστά μονοπάτια. Είμαι χαρούμενος, που είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας” υποστήριξε ο Νίκος Κόκκαλης.

“Για κάθε προπονητή είναι ευτυχία να βλέπει το πλάνο που έφτιαξε στο χαρτί, να υλοποιείται. Πόσο μάλλον όταν αυτό συμβαίνει σε εξαιρετικά γρήγορους ρυθμούς και κάτω από συνθήκες πίεσης. Ο Νίκος είναι ένα παιδί, το οποίο μπορεί να μας βοηθήσει όχι μόνο με το σουτ, αλλά κυρίως γιατί είναι παίκτης ομάδας, όπως όλοι όσοι θα φορέσουν τη φανέλα του Εθνικού” τόνισε ο Βαγγέλης Βλάχος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ