ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Δούκας ανακοίνωσε τον Μολφέτα

Ο Δούκας ανακοίνωσε επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 24χρονο σμολ-φόργουορντ, Γιάννη Μολφέτα. "Ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν για δεύτερη χρονιά", σχολίασε.

Ο Δούκας όχι μόνο παίρνει παίκτες, αλλά ανανεώνει και τις συνεργασίες του με τους αθλητές του που αγωνίστηκαν στην ομάδα την περασμένη σεζόν. Ο σύλλογος ανακοίνωσε πως θα μείνει για δεύτερη σερί σεζόν ο 24χρονος σμολ-φόργουορντ, Γιάννης Μολφέτας.

Η ανακοίνωση:

"Ο Α.Σ.Ε. Δούκα συνεχίζει τον αγωνιστικό του σχεδιασμό για τη νέα αγωνιστική περίοδο και ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιάννη Μολφέτα. Ο δυναμικός 24χρονος small forward, ύψους 1.96 μ., υπέγραψε νέο συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους και για δεύτερη σεζόν θα συνεχίσει να αγωνίζεται στους "μπλε". Ο Πατρινός άσσος αγωνίστηκε πέρσι (2015-16) και στα 28 παιχνίδια της κανονικής περιόδου και συνέφερε σημαντικά στην εξαιρετική πορεία του Α.Σ.Ε.Δ έχοντας κατά μέσο όρο 6,5 πόντους, 3,3 ριμπάουντ και 1 κλέψιμο.

Ο Γιάννης Μολφέτας δεν έκρυψε την ικανοποίηση του για την παραμονή του στο "Δαΐς" και δήλωσε: "Είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με τον Δούκα και ευχαριστώ από καρδιάς τους ανθρώπους του συλλόγου που με εμπιστεύτηκαν για δεύτερη χρονιά. Πρόκειται για ένα καλά οργανωμένο και υγιές σωματείο και είναι ευτύχημα για κάθε παίκτη να είναι μέλος του", τόνισε ο Πατρινός forward και πρόσθεσε: "Φέτος έχουν γίνει σημαντικές προσθήκες στο ρόστερ μας, οπότε θεωρώ ότι ανεβαίνουν και οι φιλοδοξίες μας. Εύχομαι πάνω από όλα να έχουμε υγεία και μέσω της σκληρής δουλειάς μαζί με τους προπονητές μας, να δικαιώσουμε την διοίκηση για τις προσπάθειες της".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ