ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Διαμαντάκος και η "περίεργη χρονική συγκυρία"

Ο Διαμαντάκος και η "περίεργη χρονική συγκυρία"

Ο Γιάννης Διαμαντάκος πήρε τη σκυτάλη από τον Γιάννη Καστρίτη στον πάγκο του Αρκαδικού, με στόχο να διατηρήσει την ομάδα της Τρίπολης στη δεύτερη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ο Αρκαδικός θα αγωνιστεί κανονικά στο πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας, με τους διοικούντες τον σύλλογο να δίνουν τα προπονητικά ηνία στον Γιάννη Διαμαντάκο. Ο έμπειρος τεχνικός επιστρέφει εντός των συνόρων, μετά το πέρασμά του από τη Ρουμανία, για να "χτίσει" σε χρόνο... μηδέν το ρόστερ της ομάδας, εν όψει της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου.

" Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκησης της ομάδας και τον πρόεδρο Μιχάλη Σμυρνιώτη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Χωρίς υπερβολή, αποτελεί τιμή για μένα η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Αρκαδικού", ήταν οι πρώτες δηλώσεις του Γιάννη Διαμαντάκου στην ιστοσελίδα της ΚΑΕ Αρκαδικός, πριν συνεχίσει αναφερόμενος στις αντικειμενικές δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει:

" Βεβαίως η χρονική συγκυρία είναι λίγο περίεργη, υπό την έννοια ότι μετά τις τελευταίες εξελίξεις είμαστε υποχρεωμένοι να δημιουργήσουμε μια ανταγωνιστική ομάδα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα. Εγώ όμως, είμαι σίγουρος και πεπεισμένος ότι με την αγαστή συνεργασία της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και βέβαια με το φίλαθλο κοινό στο πλευρό μας θα καταφέρουμε και τη σεζόν που ξεκινά σε λίγες μέρες, όχι μόνο να έχουμε μια αξιοπρεπή παρουσία αλλά και να δώσουμε πολλές χαρές στους φίλους της ομάδας μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ