ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αντωνάκης στον Εθνικό

Ο Εθνικός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 23χρονου φόργουορντ, Τάσου Αντωνάκη, ο οποίος πέρσι αγωνίστηκε στο Παγκράτι. "Ο Εθνικός είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στην καριέρα μου".

Από το Παγκράτι στον Πειραιά. Ο Εθνικός ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του 23χρονου φόργουορντ, Τάσου Αντωνάκη, ο οποίος την περασμένη σεζόν πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά στο Παγκράτι, το οποίο τερμάτισε στην 5η θέση στην Α2.

Ο Τάσος Αντωνάκης σχολίασε τα εξής: " Ο Εθνικός είναι ένας πολύ σημαντικός σταθμός στην καριέρα μου. Μιλούσαμε με τους ανθρώπους της διοίκησης τον καιρό που η ομάδα εξέταζε τις πιθανότητες για να συμμετάσχει στην Α1. Από τότε τους είχα πει ότι με τιμά η εκτίμηση του κόουτς και η πρόταση που μου έγινε και πως ανεξάρτητα από την κατηγορία ήθελα να είμαι κομμάτι αυτής της προσπάθειας".

Ο πρόεδρος της ομάδας, Κωνσταντίνος Δεριζιώτης, τόνισε: " Ο Τάσος Αντωνάκης είναι άλλο ένα νέο παιδί, ιδιαίτερα φιλόδοξο, που ταιριάζει στο αρχικό μας πλάνο, το οποίο τηρούμε απαρέγκλιτα. Θέλουμε όλα τα παιδιά που θα αγωνιστούν για τον Εθνικό να διαθέτουν πρώτα πάθος και δίψα και μετά ταλέντο. Αν δεν συνδυάζονται αυτά, δεν υπάρχει δυνατότητα για θετικό αποτέλεσμα".

Ο προπονητής του Εθνικού, Βαγγέλης Βλάχος, συμπλήρωσε: " Είναι ένα παιδί που μπορεί να προσφέρει πολλές λύσεις, καθώς έχει εξαιρετικά καλό σουτ για το ύψος του. Γνωρίζει την κατηγορία, ξέρει τι πρέπει να κάνει, είναι παίκτης του προπονητή. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της Διοικούσας Επιτροπής, που υλοποιούν τον σχεδιασμό και πιστεύω πως η ομάδα που θα εμφανίσουμε στο παρκέ, θα χαίρονται να τη βλέπουν οι φίλαθλοι της ομάδας".

Η ανακοίνωση

"Η Διοικούσα Επιτροπή της ομάδας Μπάσκετ του ΟΦΠΦ Εθνικού ανακοινώνει την τέταρτη μεταγραφή αθλητή. Μετά τους Παπαπέτρου, Οικονομόπουλο και Χάλαρη και ο Τάσος Αντωνάκης θα αγωνίζεται υπό τις οδηγίες του Βαγγέλη Βλάχου, στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας.

Ο 23χρονος (2μ05) φόργουορντ είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες. Ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομών της ΑΕΚ, μετακόμισε στο Παγκράτι, πριν βρεθεί στα "σαλόνια" της Α1, με τον Ηλυσιακό και τον Απόλλωνα Πατρών. Επέστρεψε στο Παγκράτι, απ' όπου και αποκτήθηκε".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ