ΜΠΑΣΚΕΤ

Ο Αίολος Αστακού ανακοίνωσε τον Γκιζόγιαννη

Ύστερα από μία διετία στον Εθνικό, ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Αίολο Αστακού. Στο παρελθόν είχε φορέσει και την φανέλα της ΑΕΚ.

Παίκτης του Αίολου Αστακού είναι και επίσημα ο Ανδρόνικος Γκιζόγιαννης, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο σύλλογος. Ο 33χρονος φόργουορντ αποχώρησε από τον Εθνικό, ύστερα από μία διετία στον Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ομάδας:

«Ο ΑΜΣ Αίολος Αστακού ανακοινώνει τη μεταγραφική προσθήκη του Ανδρόνικου Γκιζόγιαννη, ο οποίος αποτελεί το νέο μέλος της οικογένειάς μας.

Ο πολύπειρος φόργουορντ είναι 33 ετών και από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα βρίσκεται στον Αστακό. Του ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες.

Η καταγωγή του είναι από τη Χαλκίδα και ανδρώθηκε από μικρός στην ΑΓΕΧ, κάνοντας μεγάλες εμφανίσεις στην Α2 από νεαρή ηλικία. Από το 2005 έως το 2007 είχε θητεία στον Απόλλωνα Πατρών, με τον οποίο έπαιξε για πρώτη φορά στην Α1, ενώ παρέμεινε στα μεγάλα σαλόνια, έχοντας μια διετία και στο Αιγάλεω.

Ακολούθησε μια τριετία στην ΑΕΚ, με ενδιάμεση στάση για έναν χρόνο στην ΑΕΚ Άργους και άλλη μία στον Αρκαδικό. Τα τελευταία δύο χρόνια φόρεσε τη φανέλα του Εθνικού Πειραιώς και πέρυσι είχε 13.8 πόντους και 6.8 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα της Α2».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ