ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντινούνο, η εναλλακτική του Ηρακλή

Ντινούνο, η εναλλακτική του Ηρακλή

Ο Ηρακλής θέλει να κλείσει άμεσα την "τρύπα" που υπάρχει στη θέση του πλεϊμέικερ, προχωρώντας σε επαφή με τον Άντρε Όουενς. Στον "Γηραιό" θέλουν να είναι όμως, έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Γι αυτό έχουν stand by τον Μάικ Ντινούνο.

Η εύρεση του βασικού πόιντ γκαρντ για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι η προτεραιότητα που υπάρχει στον Ηρακλή. Ο Στέφανος Πέρκος και οι συνεργάτες του αναζητούν στην αγορά τον παίκτη που θα έχει τα ηνία εντός παρκέ. Αυτό που μοιάζει σαφές είναι πως ο βασικός "άσος" του "Γηραιού" θα προέρχεται από την κοινοτική αγορά.

Κάτι που καταδεικνύουν δύο στοιχεία. Αφενός η επίσημη πρόταση που κατατέθηκε στον Άντρε Όουενς , αφετέρου το γεγονός πως η εναλλακτική περίπτωση είναι ο Μάικ Ντινούνο. Ο 25χρονος πλεϊμέικερ είναι απόφοιτος του Eastern Kentucky και πέρσι φόρεσε τη φανέλα του Chesire, στο βρετανικό πρωτάθλημα. Εκεί όπου είχε 16.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ και 2 κλεψίματα ανά παιχνίδι. Έτσι, σε περίπτωση που δεν προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον Άντρε Όουενς, ο Ηρακλής θα κάνει την τελική κίνηση για να τον αποκτήσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ