ΜΠΑΣΚΕΤ

Ντέρμπι κορυφής στο Περιστέρι

Ντέρμπι κορυφής στο Περιστέρι

Το Περιστέρι υποδέχεται τον Χολαργό στο μεγάλο ματς της εμβόλιμης 25ης αγωνιστικής, η οποία περιέχει επίσης κρίσιμα παιχνίδια για ταplayoffsκαι ταplayouts.

Έξι στροφές απέμειναν για το τέλος της σεζόν στην Α2 και το ενδιαφέρον περιστρέφεται πλέον γύρω από τις ομάδες που θα συμμετάσχουν σταplayoffsανόδου, σε αυτές που θα αποφύγουν τα playouts, καθώς και το αν τελικά το Περιστέρι θα τερματίσει το πρωτάθλημα αήττητο! Πάντως, μία από τις πιο δύσκολες αποστολές μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα έχει σήμερα η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη. Κι αυτό διότι θα υποδεχτεί τον (δεύτερο της βαθμολογίας) Χολαργό, στο πιο ενδιαφέρων παιχνίδι της εμβόλιμης 25ης αγωνιστικής.

Την ήττα του Χολαργού στο Περιστέρι θα περιμένει με... ανοιχτές αγκάλες ο Ηρακλής (που υποδέχεται κεκλεισμένων των θυρών τον ουραγό Δούκα στο Ιβανώφειο), προκειμένου να τον πλησιάσει στον ένα βαθμό. Βλέπετε, ο Ηρακλής και ο Χολαργός θα αναμετρηθούν στις 11 Απριλίου στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, σε ένα παιχνίδι που ενδεχομένως να κρίνει στο τέλος και την ομάδα που θα κατακτήσει την δεύτερη θέση του πρωταθλήματος και θα έχει το πλεονέκτημα έδρας για όλα ταplayoffs.

Στο μεταξύ, επικίνδυνες εξόδους σε Παπάγο και Καρδίτσα έχουν αντίστοιχα σήμερα ο Απόλλωνας Πάτρας και η Καστοριά, ενώ σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται και για την αποφυγή τωνplayouts. Το ενδιαφέρον εκεί περιστρέφεται κυρίως γύρω από δύο γήπεδα και συγκεκριμένα σε Αγιο Θωμά και Αγιά. Εκεί το Μαρούσι υποδέχεται την Δόξα Λευκάδας και ο Ερμής Αγιάς τον Αμύντα, με τους γηπεδούχους να περιμένουν παράλληλα στραβοπάτημα του Παπάγου στο “Σαλούν”.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της25ηςαγωνιστικής:

ΕΑΚ Λάρισας-Αλκαζάρ 17:00 ΑΕΛ-Εθνικός(Γεωργιάδης-Σιμητόπουλος-Θεοδώρου)

Αγ. Θωμά 17:00 Μαρούσι-Δόξα Λευκάδας(Δεσλής-Κοτσίμπος-Ζαχαρής)

Ιβανώφειο (κ.θ.) 17:00 Ηρακλής-Δούκας(Γερακίνης-Ξέρας-Δημάδης)

Α. Παπανδρέου 17:00 Περιστέρι-Χολαργός(Μάνος-Ανδρικόπουλος-Καλδίρης)

Τρίπολης 17:00 Αρκαδικός-Ψυχικό(Βαρδάλος-Δημόπουλος-Κωνσταντινίδου)

Αγιάς 17:00 Ερμής Αγιάς-Αμύντας(Ταρενίδης Στ.-Ευφραιμίδης-Ταρενίδης Κ.)

Καρδίτσας 17:00 Καρδίτσα-Καστοριά(Παντελίδης-Λόρτος-Κοϊμτζόγλου)

ΕΑΚ Παπάγου 17:00 Παπάγος-ΑπόλλωναςΠάτρας(Παγώνης-Μαλαμάς-Καλογερόπουλος Λ.)

Δείτε εδώ την βαθμολογία της Α2

Photo credits: eurokinissi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ