ΜΠΑΣΚΕΤ

Νοέας: "Να συνεχίσουμε την πορεία μας"

Νοέας: "Να συνεχίσουμε την πορεία μας"

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα του Πανιωνίου στο Facebook ο Πέτρος Νοέας τόνισε ότι ο αγώνας του Σαββάτου (22/10, 17:00) με το Ψυχικό δεν έχει καμία σχέση με το προ μερικών εβδομάδων παιχνίδι των δύο ομάδων για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ο έμπειρος φόργουορντ δήλωσε πως ο Πανιώνιος θέλει να συνεχίσει την πετυχημένη πορεία του και να πάρει ακόμα μία νίκη, διατηρώντας έτσι το αήττητό του στο Πρωτάθλημα της Α2, όπου μετράει μέχρι στιγμής δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

" Δεν θα είναι το ίδιο ματς με εκείνο που δώσαμε για το κύπελλο. Δεν έχει σχέση το ένα με το άλλο, οι ομάδες ήτανανέτοιμες ακόμη εκείνη τη στιγμή, τώρα το παιχνίδι πρωταθλήματος είναι εντελώς διαφορετικό. Οι ομάδες είναι πιο έτοιμες το Ψυχικό έκανε προσθήκες. Εμείς είμαστε πιο έτοιμοι, σοβαροί και αν είμαστε συγκεντρωμένοι θα μπορέσουμε να φτάσουμε στη νίκη” δήλωσε αρχικά ο φόργουορντ των "Κυανέρυθρων για τον αγώνα με το Ψυχικό, συμπληρώνοντας στην συνέχεια σχετικά με το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του για να πάρει τη νίκη: “ Να έχουμε καθαρό μυαλό στην επίθεση, η άμυνα θα παίξει μεγάλο ρόλο καθώς από εκεί ξεκινάμε σε κάθε ματς, από την άμυνα. Από κει και πέρα, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί στο παιχνίδι για να κερδίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ