ΜΠΑΣΚΕΤ

Νίκη, αισιοδοξία και... Φέρι

Νίκη, αισιοδοξία και... Φέρι

Υπό το βλέμμα του Ντάνι Φέρι ο Φιλαθλητικός επικράτησε του Ερμή στον Λαγκαδά (69-49) και συνέχισε την πορεία του στην κορυφή. Ποιες οι τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με τους Αντετοκούμπο και ποια τα αποτελέσματα της Α2

Ο τζένεραλ μάνατζερ των Ατλάντα Χοκς ταξίδεψε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Λαγκαδά για χάρη του Γιάννη Αντετοκούμπο. Ο έμπειρος παράγοντας παρακολούθησε από κοντά τον 18χρονο άσο, ο οποίος το καλοκαίρι θα πάρει μέρος στο ντραφτ του ΝΒΑ.

Στο μεταξύ θετικά είναι τα μηνύματα σε ότι αφορά την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας. Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί το κρίσιμο ραντεβού στο γραφείο του Υπουργού Εσωτερικών, Ευρυπίδη Στυλιανίδη. Οπότε στην αρχή της άλλης βδομάδας θα γίνει γνωστό αν τελικά ο Θανάσης και ο Γιάννης Αντετοκούμπο θα είναι σε θέση να αγωνιστούν με την Εθνική Ελλάδος, που είναι άλλωστε και ο διακαής πόθος τους.

Αν δεν βρεθεί λύση από ελληνικής πλευράς, τότε οι δύο παίκτες θα παραλάβουν διαβατήριο από τη Νιγηρία, καθώς είναι απαραίτητο να πάρουν στα χέρια τους ένα επίσημο έγγραφο. Κι αυτό γιατί χωρίς αυτό δεν είναι σε θέση να ταξιδέψουν εκτός Ελλάδας.

Τα αποτελέσματα της Α2

Σπουδαία νίκη πέτυχε ο Αίολος Τρικάλων που έκαμψε την αντίσταση των Ικάρων στην παράταση (90-80) και έτσι η μάχη για την άνοδο καλά κρατεί μεταξύ της ομάδας του Γιάννη Τζήμα, του Φιλαθλητικού και της ΑΕΝ Κηφισιάς. Σε ότι αφορά την "ουρά" το Ηράκλειο αποχαιρέτισε την κατηγορία.

ΑΕΝΚ-Παγκράτι: 96-69
Ερμής Λαγκαδά-Φιλαθλητικός: 49-69
Δόξα Λευκάδας-Αγία Παρασκευή: 89-87
Νίκη Βόλου-ΟΦΗ: 73-62
Αρκαδικός-Ηράκλειο: 75-69
Κόροιβος-Λαύριο: 72-67

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ