ΜΠΑΣΚΕΤ

Νικες για Πανιώνιο και Φάρο

Νικες για Πανιώνιο και Φάρο

Πανιώνιος και Φαρος Κερατσινίου σημείωσαν νίκες στα τελευταία τους φιλικά πριν τις υποχρεώσεις τους για το Κύπελλο Ελλάδος.

Φαρος Κερατσινίου και Πανιώνιος επικρατησαν του Περιστερίου και του Κορωπίου αντίστοιχα σε φιλικά παιχνίδια που διεξήχθησαν σήμερα.

Ο Φάρος Κερατσινίου επιβλήθηκε με 76-72 του Περιστερίου μέσα στο "Ανδρέας Παπανδρέου" έπειτα από ένα όμορφο παιχνίδι. Οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ από το ξεκίνημα του αγώνα, με το Περιστέρι να κλείνει μαλιστα την τρίτη περίοδο προηγούμενο με βραχεία κεφαλή (55-54). Στην τέταρτη περίοδο ωστοσο ο Φάρος Κερατσινίου ήταν πιο ψύχραιμος, φτάνοντας στη νίκη. Το Σάββατο (17/9) ο Φάρος θα αντιμετωπίσει τον Ηρακλή στα πλαίσια της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Στο άλλο φιλικό της βραδιάς, ο Πανιώνιος επικράτησε πιο εύκολα με 76-61 του Κορωπίου στο κλειστό της Νέας Σμύρνης. Οι "Κυανερύθροι" είχαν το πάνω χέρι από το ξεκίνημα του αγώνα, προηγήθηκαν με 33-25 στο πρωτο ημίχρονο και πήραν τελικά τη νίκη, δείχνοντας ετοιμοι ενόψει του αγώνα του Σαββάτου (17/9) με το Ψυχικό στα πλαίσια του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ