ΜΠΑΣΚΕΤ

Ναούμης: "Ομάδα με δυνατή έδρα ο Ερμής Λαγκαδά"

Ναούμης: "Ομάδα με δυνατή έδρα ο Ερμής Λαγκαδά"

Ο Αποστόλης Ναούμης μίλησε για το παιχνίδι με τον Ερμή Λαγκαδά (22/11, 17:00), εστιάζοντας στη δυνατή έδρα των "πράσινων".

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση το Ψυχικό πήρε μία ακόμα νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Ο Αετός αποδείχθηκε χαμηλό εμπόδιο για την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα (77-61), η οποία πέτυχε την τέταρτη νίκη σε έξι παιχνίδια. Η συνέχεια, ωστόσο, αναμένεται δύσκολη. Επόμενος αντίπαλος για το Ψυχικό, ο Ερμής Λαγκαδά.

Ο Αποστόλης Ναούμης, μιλώντας στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναφέρθηκε στη νίκη του περασμένου Σαββάτου, αλλά και στην αναμέτρηση με τον Ερμή, στον Λαγκαδά.

Αρχικά, ο νεαρός small forward δήλωσε: "Δείξαμε ότι έχουμε γίνει πιο "σκληροί" στην άμυνά μας, κάτι το οποίο πρέπει να βγάλουμε και στα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν, αρχίζοντας από αυτό με τον Ερμή Λαγκαδά".

Όσο για το παιχνίδι του ερχόμενου Σαββάτου (22/11, 17:00) τόνισε: "Πρόκειται άλλωστε για μια ομάδα που διαθέτει πολύ δυνατή έδρα. Αν κοιτάξει κανείς τη βαθμολογία, θα καταλάβει πως φέτος δεν είναι εύκολο να μιλάς για "φαβορί" και "αουτσάιντερ". Πρέπει να πάμε στον Λαγκαδά και να δώσουμε ό,τι έχουμε για να πάρουμε τη νίκη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ