ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπρατσιάκος: "Απομένουν τρία ντέρμπι για την Κύμη"

Μπρατσιάκος: "Απομένουν τρία ντέρμπι για την Κύμη"

Ο προπονητής της Κύμης, Βασίλης Μπρατσιάκος, μίλησε στην εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" και στους Γιάννη Σταυρουλάκη, Άκη Δημακό για την πορεία της ομάδας στην Α2 και τη "μάχη" για την άνοδο στην Basket League (AUDIO).

Η Κύμη εκμεταλλεύτηκε το ρεπό του Φάρου Κερατσινίου και φιγουράρει στην κορυφή της κατάταξης στο πρωτάθλημα της Α2 μετά τη νίκη επί του Παγκρατίου ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το τέλος της κανονικής περιόδου.

Ο κόουτς της ομάδας της Εύβοιας, Βασίλης Μπρατσιάκος, μίλησε στον Sport24 Radio 103.3 και την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τους Γιάννη Σταυρουλάκη, Άκη Δημακό για τη "μάχη" της ανόδου στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ.

Αναλυτικά:

Για την πορεία της Κύμης: "Από την αρχή της σεζόν είχαμε δηλώσει ότι μοναδικός μας στόχος ήταν η άνοδος και βάσει αυτού φτιάχτηκε το ρόστερ. Καταφέραμε να αναρριχηθούμε στην πρώτη θέση τρεις αγωνιστικές πριν το τέλος, κάτι που ήταν μέσα στο πλάνο μας. Απομένουν τρία ντέρμπι. Πρέπει να κερδίσουμε σίγουρα τον Φάρο στην έδρα μας και να πάρουμε ένα από τα δύο διπλά. Η ομάδα είναι σε πολύ καλή κατάσταση και πιο ενωμένη από ποτέ. Όλα φαίνονται στο παρκέ. Είναι σημαντικό η ομάδα να είναι ενωμένη και σωστά προετοιμασμένη για να μπορεί να αντιμετωπίσει ότι προκύψει μέσα στη σεζόν”.

Για τον μεγάλο αντίπαλο για την απευθείας άνοδο, τον Φάρο Κερατσινίου: "Ο Φάρος έφτιαξε ένα ρόστερ επιπέδου Α1. Όλοι οι παίκτες είναι έμπειροι, με αξιοπρόσεκτη καριέρα στην Α1. Κάθε χρόνο είμαστε αντίπαλοι με τον Φάρο και κάθε χρόνο βγαίνουμε πρώτοι. Επομένως, κάτι καλό κάνουμε κι εμείς. Από την αρχή ήμασταν αισιόδοξοι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ