ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάρλος: "Βαρουξάκη, σταμάτησε την πλάκα και πλήρωσε την ομάδα"

Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ)
Α2 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ / ΑΜΥΝΤΑΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Eurokinissi Sports / ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΡΟΥΚΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Μπάρλος με μήνυμα του στο facebook ζητά από την διοίκηση του Πανιωνίου να πληρώσει τους ανθρώπους της ομάδας. "Δεν είμαστε εταίρες, είμαστε αρσενικά και φοράμε παντελόνια".

Μετά τον Νίκο Μίχαλο και ένας δεύτερος παίκτης του Πανιωνίου, ο Νίκος Μπάρλος, εξέφρασε δημόσια την δυσαρέστηση του με την διοίκηση των "κυανέρυθρων". Μπορεί η ομάδα να κατέκτησε την άνοδο στην πρώτη κατηγορία, αλλά όπως τονίζει τα μέλη της ομάδας του Πανιωνίου παραμένουν απλήρωτα, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα στον Ίωνα Βαρουξάκη.

Αναλυτικά τι έγραψε ο Μπάρλος: “Όταν ξεκίνησε το πρωτάθλημα και μετά την 6η αγωνιστική και τη νίκη επί του Ηρακλή με… αφορμή την αξίωση για πριμ μας είχες πει εταίρες. Τότε αυτό το κατάπιαμε γιατί έπρεπε ο Πανιώνιος να πετύχει τον στόχο του και να επιστρέψει στην BasketLeague. Τώρα που αυτός ο στόχος εκπληρώθηκε, παρότι είχες δηλώσει δημοσίως ότι θα έρθει η ώρα της επιβράβευσης, εσύ συνεχίζεις να κοροϊδεύεις. Ανθρώπους επαγγελματίες, με ιστορία, διαδρομή, οικογένειες και παιδιά κάνοντας την πλάκα σου. Εμείς κύριε Βαρουξάκη εταίρες δεν είμαστε, είμαστε αρσενικά και φοράμε παντελόνια. Σταμάτησε την πλάκα και πλήρωσε την ομάδα, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι κρατάς τον λόγο σου και σέβεσαι τις συμφωνίες που κάνεις”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ