ΜΠΑΣΚΕΤ

Μπάρλος: "Να μας "σπρώξει" ο κόσμος με την φωνή του στη νίκη με τον Αμύντα"

Μπάρλος: "Να μας "σπρώξει" ο κόσμος με την φωνή του στη νίκη με τον Αμύντα"

Ο Πανιώνιος την Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 17:00) αντιμετωπίζει τον Αμύντα στην Νέα Σμύρνη και ο Νίκος Μπάρλος τόνισε πως ζητούμενο είναι η αντίδραση, ύστερα από το στραβοπάτημα στο Κερατσίνι.

Την δύναμη της έδρας θέλει να εκμεταλλευτεί ο Πανιώνιος την Μεγάλη Τετάρτη (12/4, 5.30μ.μ.) στο παιχνίδι με τον Αμύντα προκειμένου να φτάσει στη νίκη. Το στραβοπάτημα στο Κερατσίνι ανήκει στο παρελθόν και προπονητικό τιμ μαζί με παίκτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στα ματς που απομένουν για να στεφθούν πρωταθλητές.

"Προερχόμαστε από μια κακή ήττα στον αγώνα με τον Φάρο στο Κερατσίνι. Δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να προχωρήσουμε μπροστά και να κοιτάξουμε το επόμενο ματς με τον Αμύντα δεν έχουμε περιθώρια για σκέψεις» δήλωσε ο Νίκος Μπάρλος, που αποτελεί έναν από τους πλέον έμπειρους παίκτες των «κυανέρυθρων» και συνέχισε: «Το τι έρχεται είναι πιο σημαντικό για μας, αρκεί να διορθώνουμε τα λάθη του παρελθόντος. Είναι πολύ κρίσιμο το επόμενο παιχνίδι με τον Αμύντα στην έδρα μας, δεν υπάρχει άλλος δρόμος από τη νίκη και ξέρουμε ότι θα το πετύχουμε αυτό έχοντας τον κόσμο στο πλευρό μας".

Ο Νίκος Μπάρλος κάλεσε τον κόσμο να γεμίσει το κλειστό της Αρτάκης το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης για να δώσει την ώθηση στην ομάδα να φτάσει στη νίκη. "Ο κόσμος είναι η δύναμη μας και θέλουμε τώρα στο τέλος να είναι δίπλα μας στα πολύ δύσκολα τελευταία μέτρα που έχουμε ώστε να γίνουμε πρωταθλητές" επισήμανε ο έμπειρος πάουερ φόργουορντ και κατέληξε: "Αρχής γενομένης με το παιχνίδι με τον Αμύντα που τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο για να μας «σπρώξουν» στη νίκη με την φωνή τους".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ