ΜΠΑΣΚΕΤ

Μουράτος και Σίνης για Ψυχικό

Μουράτος και Σίνης για Ψυχικό

Το Ψυχικό βρίσκεται κοντά στην απόκτηση των Βασίλη Μουράτου και Γιάννη Σίνη, αποκτώντας δύο ακόμη λύσεις σε περιφέρεια και "βαμμένο" αντίστοιχα.

Στο "παρά πέντε" της προετοιμασίας, το Ψυχικό είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων, που θα το ανεβάσουν επίπεδο σε περιφέρεια, αντίστοιχα. Πιο συγκεκριμένα, η ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα βρίσκεται μια ανάσα από την απόκτηση των Βασίλη Μουράτο και Γιάννη Σίνη.

Ο πρώτος δεν θα συνεχίσει φέτος στον Ολυμπιακό, με τους "ερυθρόλευκους" να ενημερώνουν τους ενδιαφερόμενους πως παραχωρείται με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο. Εκεί "μπήκε" το Ψυχικό, το οποίο -παρά την αρχική εντύπωση πως ο παίκτης θα καταλήξει στο Λαύριο- πίεσε για την απόκτηση του 18χρονου κόμπο γκαρντ, ο οποίος αποκτήθηκε από τους Πειραιώτες το 2014.

Ο δεύτερος ήταν ο μεγάλος άτυχος της Καβάλας πέρσι, αφού υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού στη διάρκεια της προετοιμασίας. Μετά από ένα χρόνο αποχής, όπου ήταν μεταξύ γυμναστηρίου και γηπέδου για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του, ο 25χρονος πάουερ φόργουορντ προσέλκυσε το ενδιαφέρον της Δόξας Λευκάδας, του Παγκρατίου και του Ψυχικού, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να χαμογελά στο τέλος -κατά τα φαινόμενα.

Εξελίξεις στις δύο περιπτώσεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τους ανθρώπους του Ψυχικού να αισιοδοξούν πως θα αποσπάσουν το "ναι" των δύο παικτών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ