ΜΠΑΣΚΕΤ

Μίχαλος: "Αυτοί είναι οι λόγοι που θα κάνουμε καλή χρονιά"

Μίχαλος: "Αυτοί είναι οι λόγοι που θα κάνουμε καλή χρονιά"

Ο Νίκος Μίχαλος εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θεωρεί πως ο Πανιώνιος θα κάνει πολύ καλή σεζόν στο πρωτάθλημα της Α2, με την ομάδα της Νέας Σμύρνης να είναι αήττητη στα φιλικά.

Ο Πανιώνιος έχει ξεκινήσει με πέντε στις πέντε νίκες στα φιλικά προετοιμασίας του και ο Νίκος Μίχαλος δηλώνει πως η ομάδα βελτιώνεται καθημερινά, φιλοδοξώντας να πρωταγωνιστήσει τη σεζόν που έρχεται.

Ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε τα εξής: "Κάθε φορά που παίζουμε ένα φιλικό παρουσιαζόμαστε και καλύτεροι. Προσωπικά, θεωρώ ότι όσο και να μην το λαμβάνεις υπόψη σου, το γεγονός ότι έχουμε πέντε νίκες σε πέντε φιλικά που έχουμε δώσει ως τώρα είναι καλό για την ψυχολογία μας", υποστήριξε ο Νίκος Μίχαλος, στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο facebook.

"Η τελευταία προσθήκη του Αλίχοντζιτς μας έχει δώσει μεγάλη δύναμη κοντά στο καλάθι και νομίζω ότι θα είμαστε έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις μας στο κύπελλο" εξηγεί ο πλέι-μέικερ του "Ιστορικού".

Όσο για τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον φετινό Πανιώνιο, είναι ξεκάθαρος: "Το πρώτο πράγμα που μπορείς να δεις είναι το βάθος που υπάρχει στον πάγκο και το δεύτερο είναι ότι αρχίζει ο κάθε παίκτης και κατανοεί τον ρόλο που θέλει ο προπονητής να έχει στην ομάδα. Αυτά είναι τα δυο στοιχεία που με κάνουν και ελπίζω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ