ΜΠΑΣΚΕΤ

"Μιχάλη σ' ευχαριστούμε"

Ο Μιχάλης Κακιούζης συνείσφερε στο να ανέβει στην πρώτη κατηγορία ο Φάρος, με τον Έλληνα φόργουορντ να κλείνει την καριέρα του στην ομάδα του Κερατσινίου, η οποία και τον ευχαρίστησε για την προσφορά του.

Ο Φάρος ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία και ο Μιχάλης Κακιούζης συνείσφερε στο να πετύχει τον στόχο της ομάδα από το Κερατσίνι. Ο σύλλογος, με ανακοίνωση του, ευχαρίστησε τον αθλητή για την προσφορά του, με τον πρώην αρχηγό της Εθνικής μας να τερματίζει φέτος την πλούσια καριέρα του.

Η ανακοίνωση:

"Ένας τεράστιος αθλητής ο οποίος προσέφερε τα μέγιστα τόσο στα ελληνικά όσο και στα ευρωπαϊκά γήπεδα, ο Μιχάλης Κακιούζης χθες «κρέμασε» τα παππούτσια του στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του με την ομάδα μας στο ματςαπέναντι στον Προμηθέα Πάτρας.

Η τελευταία του συμμετοχή συνδυάστηκε με την άνοδο της ομάδας μας στην Α1 κατηγορία και έτσι η χθεσινή γιορτή ήταν διπλή.

Μιχάλη σ’ευχαριστούμε για όλες τις μοναδικές στιγμές που ζήσαμε μαζί και σου ευχόμαστε καλή σταδιοδρομία σε ό,τι και αν επιλέξεις να κάνεις στο μέλλον".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ