ΜΠΑΣΚΕΤ

Μιλόσεβιτς: "Γι αυτό είπα "ναι" στον Χολαργό"

Μιλόσεβιτς: "Γι αυτό είπα "ναι" στον Χολαργό"

Ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς μίλησε για την απόφασή του να πει "αντίο" στην Κύμη μετά από μια διετία για χάρη του Χολαργού, εξηγώντας τους λόγους πίσω από την απόφασή του.

Η μεταγραφή του Ιγκόρ Μιλόσεβιτς στον Χολαργό είναι -αν μη τι άλλο- μια από τις σημαντικότερες στο μεταγραφικό παζάρι της Α2 κατηγορίας, αφού ο έμπειρος γκαρντ αποχώρησε από την Κύμη -μετά από μια διετία- με σκοπό να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του Κώστα Παπαμάρκου.

Λίγο πριν την εκκίνηση του νέου πρωταθλήματος, ο πρώην παίκτης των Ολυμπιακού και Αμαρουσίου μίλησε για τους λόγους που τον οδήγησαν στο "Αντώνης Τρίτσης", εξηγώντας πως " χτίστηκε, ουσιαστικά, μία ομάδα από την αρχή, με 10-12 νέους παίκτες. Χρειάζεται χρόνος και υπομονή για να βρούμε την χημεία μας. Είπα το "ναι" στον Χολαργό, γιατί στην πρώτη συνάντηση που είχα με τους διοικούντες το σύλλογο, μου ξεκαθάρισαν ότι ο πήχης έχει μπει πολύ ψηλά και ότι η ομάδα που φτιάχνεται είναι για να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα! Όταν πήγα στην Κύμη, δεν την ήξερε σχεδόν κανείς, τώρα μιλάει γι’ αυτήν όλη η Ελλάδα. Το ίδιο θέλω να πετύχω με τον Χολαργό. Δεν θα είναι εύκολο, θέλει χρόνο, όμως το πιστεύω. Με σκληρή δουλειά και την προσπάθεια όλων μέσα στην ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Σε ό,τι αφορά το νέο πρωτάθλημα και τον βαθμό ανταγωνιστικότητας που υπάρχει, τόνισε πως " και την περσινή σεζόν το πρωτάθλημα ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Φέτος, σε πολλές ομάδες υπάρχουν μεγάλες προσδοκίες. Θα είναι ακόμα πιο δυνατό. Κι αυτό, γιατί περισσότερες ομάδες, σε σχέση με πέρυσι, θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Όμως και αυτές που δεν έχουν τόσο υψηλούς στόχους, μπορούν να σου κάνουν την ζημιά. Εχουν τις δυνατότητες. Το πρωτάθλημα της Α2 είναι σκληρό, με πολλές επαφές. Χρειάζεται τρομερή προσπάθεια για να μείνεις… όρθιος και να φτάσεις μέχρι το τέλος του δρόμου. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι. Είτε παίζουμε με τον πρώτο είτε με τον τελευταίο της βαθμολογίας".

Τέλος, σε ό,τι αφορά την πρεμιέρα απέναντι στον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη δήλωσε: " Σίγουρα είναι ένα πολύ δυνατό τεστ για εμάς. Πέφτουμε κατευθείαν στα βαθιά. Το Ιβανώφειο, είναι για όλους μία πολύ δύσκολη έδρα, όμως στόχος μας είναι να είμαστε έτοιμοι στο τζάμπολ. Μας περιμένει μεγάλη μάχη, θα παλέψουμε μέχρι το τέλος".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ