ΜΠΑΣΚΕΤ

Μελισσαράτος: "Είμαστε για πιο ψηλά…"

Μελισσαράτος: "Είμαστε για πιο ψηλά…"

Ο Πέτρος Μελισσαράτος, μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ και αναφέρθηκε στη μεγάλη νίκη του Ψυχικού επί του Εθνικού και στη μάχη για την εξασφάλιση της παραμονής.

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει να απομακρυνθεί από τη ζώνη των πλέι άουτ, πήρε το Ψυχικό. Μετά την επικράτηση της ομάδας των βορείων προαστίων επί του Εθνικού, o Πέτρος Μελισσαράτος μίλησε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.

Πέτρο, στο πρώτο ημίχρονο, ο Εθνικός είχε τον έλεγχο. Στο δεύτερο όμως, ανεβήκατε και πήρατε τη νίκη. Που οφείλεται η μεταμόρφωσή σας;

"Στο πρώτο ημίχρονο, δεν ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα και γι’ αυτό το λόγο βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο μέρος όμως, βελτιώσαμε την άμυνά μας και αυτό θεωρώ πως ήταν το κλειδί για να πάρουμε τη νίκη, η οποία ήταν πολύτιμη για μας".

Έχουμε δει σε πολλά παιχνίδια να παίζετε εξαιρετικά. Όμως, σε αρκετά από αυτά, δεν έχετε πάρει τη νίκη. Τι φταίει; Πιστεύεις αδικήσατε τους εαυτούς σας σε πολλά από αυτά;

"Θεωρώ ότι έχουμε αδικήσει τους εαυτούς μας. Δεν είμαστε ομάδα για να παλεύει να αποφύγει τα πλέι άουτ, είμαστε για πιο ψηλά. Χάσαμε κάποια παιχνίδια στις λεπτομέρειες και αυτό ίσως οφείλεται στην έλλειψη εμπειρίας. Πέραν των Νίκου και Αγγελακόπουλου, οι υπόλοιποι είναι νεαροί. Μας έλειψε το κάτι παραπάνω για να πάρουμε περισσότερες νίκες και να είμαστε πιο ψηλά στη βαθμολογία".

Θεωρείς ότι το παιχνίδι με τον Φάρο που ακολουθεί, είναι τώρα πιο δύσκολο μετά την ήττα του από το Περιστέρι;

"Σίγουρα, ο Φάρος θέλει τη νίκη, όχι μόνο με εμάς αλλά σε όλα τα παιχνίδια που ακολουθούν, για να πάρει την άνοδο. Οπότε, το παιχνίδι θα είναι πολύ δύσκολο. Θα μπουν δυνατά, όπως θα μπούμε κι εμείς, απλά ο Φάρος θα είναι αυτός που θα έχει το άγχος. Ακόμη και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, δείξαμε ότι μπορούμε και σε όλο το ματς σχεδόν, ήμασταν κοντά στο σκορ. Θα παλέψουμε για ότι καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ