Α2

Μέγας χορηγός του Πανιωνίου η EUROINS

Μέγας χορηγός του Πανιωνίου η EUROINS

Έναν ακόμη ισχυρό οικονομικό συμπαίκτη απέκτησε ο Πανιώνιος, ο οποίος ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Ασφαλιστικό Όμιλο EUROINS (EIG).

Ο Πανιώνιος επισημοποίησε τη συνεργασία του με τον Ασφαλιστικό Όμιλο "EUROINS" (EIG), ο οποίος θα αποτελέσει τον νέο του συμπαίκτη τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι "κυανέρυθροι" θα έχουν έτσι μία ακόμη ισχυρή συμμαχία, στην προσπάθεια που θα κάνει για επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια.

"Ο Πανιώνιος ΓΣΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την συνεργασία του με τον Ασφαλιστικό Όμιλο EUROINS (EIG), ο οποίος θα αποτελεί τον "Επίσημο ΜΕΓΑ ΧΟΡΗΓΟ" του συλλόγου μας για τις αγωνιστικές περιόδους 2016-2017 και 2017-2018. Το χορηγικό πρόγραμμα να περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, προβολή της Εταιρείας ως κεντρικό χορηγό αγωνιστικής φανέλας της ομάδας με παράλληλη προβολή και στα warm up, προβολή στα αθλητικά ρούχα των αγωνιστικών τμημάτων καλαθοσφαίρισης καθώς και τηλεοπτικά (ΕΡΤ2) και διαφημιστικά σποτ στους εντός έδρας αγώνες της ομάδος", αναφέρεται στην επίσημη ανακοίνωση του Πανιωνίου.

Με την επίτευξη της συμφωνίας, ο πρόεδρος του Πανιωνίου, κ. Ίων Βαρουξάκης σημείωσε ότι "είναι μεγάλη μας χαρά και τιμή να μας στηρίζουν μεγάλοι χορηγοί του βεληνεκούς του Ασφαλιστικού Ομίλου EUROINS. Από την αρχή των διαπραγματεύσεων με τους ανθρώπους της Ασφαλιστικής Εταιρείας έγινε αντιληπτό ότι έχουμε την πολυτέλεια να συνεργαστούμε σε βάθος χρόνου με ανθρώπους που έχουν σχέδια για έμπρακτη στήριξη στον Ιστορικό Σύλλογο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και υπήρξε απόλυτη ταύτιση απόψεων με σκοπό να επαναφέρουμε την ομάδα στην φυσική της θέση. Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της GLOBAL INSURANCE GROUP κ. Κων/νο Μάκαρη για αυτή την ενέργεια και να ευχηθώ: "ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ & EUROINS - Πάμε Ψηλά".

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της GLOBAL INSURANCE GROUP, κ. Κων/νος Μάκαρης επεσήμανε ότι "ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. είναι ο Ιστορικότερος Σύλλογος στην Ελλάδα καθώς μέσα από την μεγάλη και πλούσια πορεία που έχει διαδραματίσει στα αθλητικά δρώμενα αφενός μεν, έχει αναδείξει πλειάδα αθλητών και απασχολεί χιλιάδες αθλητών στις Ακαδημίες του, αφετέρου έχει διδάξει ήθος και παιδεία Αθλητισμού, έννοιες απόλυτα συνυφασμένες με την νοοτροπία της Ασφαλιστικής Εταιρείας EUROINS, της οποίας βασικές αρχές αποτελούν η αξιοπιστία, η συνέπεια, η αξιοπρέπεια και η απόλυτη διαφάνεια".

Εν συνεχεία, ο κ. Μάκαρης δήλωσε πως "είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι για την επίτευξη της παρούσας συμφωνίας στοχεύοντας να εργασθούμε στενά με τους ιθύνοντες του Συλλόγου ούτως ώστε να πετύχουμε τους κοινούς μας στόχους και να δούμε όλοι μαζί τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ Γ.Σ.Σ. εκεί που πραγματικά του αξίζει ευελπιστώντας να πορευτούμε μαζί για πολλά χρόνια", καλωσορίζοντας και επίσημα την ομάδα καλαθοσφαίρισης του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. στο εταιρικό χορηγικό πρόγραμμα της EUROINS.

Ο Ασφαλιστικός Όμιλος EUROINS

Η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι ο μεγαλύτερος ανεξάρτητος Ασφαλιστικός Όμιλος στην Κεντρική και Νοτιοανατολική Ευρώπη επικεντρώνοντας τις δραστηριότητες του στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, την Ελλάδα και τα Σκόπια έχοντας επιτυχώς επεκταθεί σε αγορές όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Ουκρανία.

Επιπλέον, η Εταιρεία κατέχει σημαντική θέση σε χώρες όπως η Σερβία και η Τουρκία (μέσω θυγατρικών) όπως επίσης στην Τσέχικη Δημοκρατία, τη Σλοβακία και την Πολωνία (μέσω της άμεσης πρόσβασης βασισμένης στην ελευθερία της ενιαίας Αγοράς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου της EUROINS αποτελείται από Βουλγάρικα και διεθνή κεφάλαια και κατά το ποσοστό του 18% από την Global Finance - εταιρεία ελληνικών συμφερόντων - ενός από τα μεγαλύτερα private equity funds στην Ελλάδα και την Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Με σεβασμό στον Θεσμό του Διαμεσολαβητή που κρατά την εμπιστοσύνη ασφαλισμένου – ασφαλιστή ζωντανή, η εταιρεία έχει αναπτύξει το δίκτυο πωλήσεων της το οποίο έχει εξαπλωθεί σε όλη την Επικράτεια της χώρας με σημαντική εκπροσώπηση στα βασικά περιφερειακά και διοικητικά κέντρα. Συνεργάζεται με περισσότερους από 4.000 εργαζομένους, μεσίτες και ασφαλιστικούς πράκτορες.

Σημειώνεται ότι η EUROINS INSURANCE GROUP (EIG) είναι μέλος του Ομίλου EUROHOLD, του δεύτερου μεγαλύτερου εισηγμένου Ομίλου στο Χρηματιστήριο της Σόφιας στην Βουλγαρία. Οι μετοχές του Ομίλου EUROHOLD διαπραγματεύονται, επίσης, στο Χρηματιστήριο της Βαρσοβίας στην Πολωνία. Δραστηριοποιείται στους εξής τομείς:

- Χρηματοοικονομικές υπηρεσίες

- Διαχείριση περιουσιακών στοιχείων & διαμεσολάβησης

- Μίσθωση αυτοκινήτων

- Πωλήσεις αυτοκινήτων

- Ασφάλιση όλων των Κλάδων

 
SHARE:

BEST OF NETWORK

'Ναι' της κυβέρνησης στα ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή

Αλλά υπό προϋποθέσεις, σε συγκεκριμένες περιοχές και κατά τη διάρκεια της τουριστικής περιόδου, αναφέρει το οικονομικό επιτελείο για το νέο αίτημα του ΔΝΤ αναφορικά με την απελευθέρωση του ωραρίου καταστημάτων τις Κυριακές. Επιμένει το ΔΝΤ, παρά τις μελέτες που δείχνουν πως το μέτρο δεν προσφέρει τίποτα στην πολυπόθητη ανάπτυξη

15 ελληνικά τραγούδια ακατάλληλα για ανηλίκους

Μισή ντροπή δική τους, μισή ντροπή δική μας.

Ο Πετρετζίκης παρουσιαστής σε παλιό παιχνίδι μαγειρικής του MEGA

Ένα παλιό βρετανικό φορμάτ, που είδαμε πριν από πολλά χρόνια με παρουσιαστή τον Ηλία Μαμαλάκη έρχεται στην τηλεόραση του Alpha, με παρουσιαστή τον Άκη Πετρετζίκη

Πόσο καλά ξέρεις Γεωγραφία;

Ένα κουίζ για εκδρομικούς τύπους ή όσους πρόσεχαν πραγματικά στο μάθημα.

Το κορίτσι της Ναπάλμ: Ο άνθρωπος πίσω από τη θρυλική φωτογραφία

Καθώς συμπληρώνονται 42 χρόνια από το τέλος του πολέμου στο Βιετνάμ, ξεφυλλίζουμε το άλμπουμ της μυθιστορηματικής ζωής του Nick Ut από την κόλαση στο Χόλιγουντ

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24