ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλο παιχνίδι στην Τρίπολη

Μεγάλο παιχνίδι στην Τρίπολη
INTIME SPORTS

Λίγο πριν μπουν στα παρκέ οι ομάδες της Α2 για το τζάμπολ της 8ης αγωνιστικής, το Sport24.gr σας παρουσιάζει τα τελευταία νέα.

Το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής είναι αυτό ανάμεσα στον Αρκαδικό και τον Εθνικό, δύο ομάδες που έχουν υψηλές βλέψεις στο φετινό πρωτάθλημα της Α2. Από εκεί και πέρα σημαντικές αναμετρήσεις διεξάγονται σε Ψυχικό (Ψυχικό-ΟΦΗ), Λαύριο (Λαύριο-Φίλιππος Βέροιας), ενώ στο Ιβανώφειο δοκιμάζεται η Καβάλα, απέναντι στον Ηρακλή.

Το πρόγραμμα:

Ψυχικό – ΟΦΗ

Λιβαδειά – Ερμής Λαγκαδά

Δόξα Λευκάδας – Αετός

Λαύριο – Φίλιππος Βέροιας

Παγκράτι – Ηλυσιακός

Ηρακλής – Καβάλα

Αρκαδικός – Εθνικός

Ψυχικό – ΟΦΗ

Οι γηπεδούχοι είναι φορμαρισμένοι, μετά τη νίκη απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά, εκτός έδρας (72-63) και θέλουν να δώσουν συνέχεια στο σερί τους. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για την ομάδα του Γιώργου Ρεμεντέλα, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στο στρατόπεδο του ΟΦΗ υπάρχει προβληματισμός για τις διαδοχικές ήττες, όμως οι Κρητικοί ταξιδεύουν στην Αθήνα πάνοπλοι και θέλουν να πετύχουν νίκη που θα αναπτερώσει το ηθικό τους, ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Λιβαδειά – Ερμής Λαγκαδά

Στη Λιβαδειά το ηθικό είναι ακμαιότατο μετά τη νίκη απέναντι στον Αετό, στο κλειστό του Στρέφη και υπάρχει η αισιοδοξία πως θα υπάρξει ανάλογη συνέχεια απέναντι στον Ερμή Λαγκαδά. Ο Νίκος Οικονόμου έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του, ποντάροντας πολλά στον Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος με το καλημέρα έκανε την διαφορά στους Βοιωτούς. Από την άλλη, τα πράγματα δεν πηγαίνουν καλά στον Ερμή Λαγκαδά. Οι "πράσινοι" θα ταξιδέψουν με νέο προπονητή, τον Δημήτρη Μύθου και την ελπίδα πως θα δείξουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Δόξα Λευκάδας – Αετός

Νέος προπονητής στην Λευκάδα. Ο Βαγγέλης Ζιάγκος διαδέχτηκε τον Γιώργο Ζαφειρούδη στο τιμόνι της ομάδας, με την ελπίδα να φέρει άλλο αέρα στην ομάδα, ιδίως μετά την πολύ άσχημη εμφάνιση απέναντι στο Λαύριο (ήττα με 72-55. Στον Αετό ο Βαγγέλης Μόρφης παραμένει εκτός δράσης, ενώ αναμένεται να επιστρέψει μετά τις γιορτές, καθώς θα υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

Λαύριο – Φίλιππος Βέροιας

Στο Λαύριο τα πράγματα εξελίσσονται πολύ καλά. Το συγκρότημα του Χρήστου Σερέλη βαδίζει από νίκη σε νίκη. Η ομάδα θέλει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα και στην αναμέτρηση με τον Φίλιππο Βέροιας. Ο έμπειρος τεχνικός, για ένα ακόμα παιχνίδι, θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Όσον αφορά την ομάδα της Βέροιας, προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν, καθώς όλοι οι παίκτες είναι υγιείς. Άπαντες αναγνωρίζουν τις δυσκολίες της αναμέτρησης και γι' αυτό θέλουν να παρουσιάσουν ανταγωνιστικό πρόσωπο.

Παγκράτι – Ηλυσιακός

Μοναδικό πρόβλημα τραυματισμού στο Παγκράτι αυτό του Κωστή Δέδε. Ο γκαρντ των "ροσσονέρι" συνεχίζει να ταλαιπωρείται από μικροπροβλήματα, όμως αναμένεται να ενισχύσει την ομάδα του απέναντι στους Ιλισιώτες. Οι φιλοξενούμενοι έχουν να διαχειριστούν τα προβλήματα των Κώστα Κακαργιά και Κώστα Φακοπουλίδη, τα οποία δεν είναι νέα. Ο Σπύρος Σταθούλης θα είναι ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει τους "κιτρινόμαυρους" στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Ηρακλής – Καβάλα

Μετά από δύο εβδομάδες ο Ηρακλής επιστρέφει στην δράση. Η ομάδα του Γιάννη Δάμαλη δεν θα έχει τον κόσμο στο πλευρό της, όμως με ανεβασμένο ηθικό θα αντιμετωπίσει την Καβάλα. Στην αντίπερα όχθη, η Καβάλα προέρχεται από σημαντική νίκη απέναντι στον Αρκαδικό (70-60), πάνω στην οποία θέλει να "χτίσει" ενόψει του αγώνα με τον "Γηραιό". Οι Καλαμπάκας και Καραποστόλου αντιμετώπισαν μικροπροβλήματα τραυματισμών, όμως θα ενισχύσουν την ομάδα τους.

Αρκαδικός – Εθνικός

Πρόκειται για το μεγάλο παιχνίδι της αγωνιστικής. Οι Αρκάδες, μετά την ήττα από την Καβάλα θέλουν να επανέλθουν στα θετικά αποτελέσματα, εκμεταλλευόμενοι τον παράγοντα "έδρα". Στον Εθνικό άπαντες αναγνωρίζουν τις δυσκολίες, όμως η ψυχολογία βρίσκεται σε πολύ καλά επίπεδα. Ο Ανδρόνικος Γκιζογιάννης αντιμετώπισε πρόβλημα τραυματισμού στην προπόνηση της Πέμπτης (28/11), όμως την Παρασκευή (29/11) προπονήθηκε κανονικά και θα δώσει το "παρών" στο μεγάλο παιχνίδι του Σαββάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ