ΜΠΑΣΚΕΤ

Μεγάλες μάχες σε Ιβανώφειο και Χολαργό

Μεγάλες μάχες σε Ιβανώφειο και Χολαργό
INTIME SPORTS

Οι αναμετρήσεις μεταξύ των τεσσάρων ομάδων που βρίσκονται στις θέσεις 2 έως 5 της βαθμολογίας ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Α2.

Την ίδια ώρα που το Περιστέρι θα επιχειρεί να κάνει το 19-0 με αντίπαλο τον Εθνικό, οι μάχες θα μαίνονται στην Α2 για τα πλασαρίσματα τόσο στην πρώτη πεντάδα που οδηγεί στα πλέι οφ ανόδου, όσο και για τα πλέι άουτ και τις τελευταίες δύο θέσεις της βαθμολογίας που οδηγούν στην Β’ Εθνική. Η 19η αγωνιστική περιέχει αρκετές τέτοιες αναμετρήσεις, δύο όμως είναι αυτές που θα συγκεντρώσουν πάνω τους τους προβολείς.

Στο Ιβανώφειο ο (2ος) Ηρακλής θα προσπαθήσει να σημειώσει την 7η σερί νίκη του απέναντι στον (5ο) Απόλλωνα Πάτρας, στο ματς που για βαθμολογικούς και ιστορικούς λόγους μπορεί κάλλιστα να χαρακτηριστεί ως το παιχνίδι της αγωνιστικής. Εξίσου σημαντική βέβαια είναι και η αναμέτρηση στο “Αντώνης Τρίτσης”, εκεί όπου ο (3ος) Χολαργός θα επιδιώξει να πετύχει την 8η συνεχόμενη νίκη του με αντίπαλο την (4η) Καστοριά.

Από εκεί και πέρα, αγώνας δίχως αύριο μοιάζει να είναι αυτός με την Καρδίτσα για την ΑΕΛ, η οποία προσπαθεί απεγνωσμένα να σπάσει το αρνητικό της σερί, που έχει φτάσει το 0-15. Δύο ομάδες που προσπαθούν να αποφύγουν τα πλέι άουτ θα αναμετρηθούν στον Άγιο Θωμά (Μαρούσι-Παπάγος), την ώρα που η Δόξα Λευκάδας θα προσπαθεί να πετύχει τη νίκη -απέναντι στο Ψυχικό- που θα την ανεβάσει ενδεχομένως και στην πρώτη πεντάδα, ανάλογα με τα άλλα αποτελέσματα.

Τη νίκη που θα του επιτρέψει να πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα επιζητά στην Τρίπολη ο Αρκαδικός απέναντι στον Ερμή Αγιάς, ενώ την προσεχή Τετάρτη θα διεξαχθεί η αναμέτρηση Δούκας-Αμύντας, λόγω της συμμετοχής του Αντριάνο Τοπάλι στην Εθνική Αλβανίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Α2:

Σάββατο 24 Φεβρουαρίου

Νεάπολης 17:00 ΑΕΛ-Καρδίτσα (Ξενικάκης-Ευφραιμίδης-Τζίμα)

Αγ. Θωμά 17:00 Μαρούσι-Παπάγος (Τσαρούχα-Ζακεστίδης-Στρέμπας)

Ιβανώφειο 17:00 Ηρακλής-Απόλλωνας Πάτρας (Καρακατσούνης-Μπήτης-Τζαφλέρης)

Αντ. Τρίτσης 17:00 Χολαργός-Καστοριά (Μαλαμάς-Χαλαμπαλάκης-Δαρλαμήτσος)

Λευκάδας 17:00 Δόξα Λευκάδας-Ψυχικό (Βαρδάλος-Κωνσταντινίδου-Καρακάσης)

Ανδ. Παπανδρέου 17:00 Περιστέρι-Εθνικός (Ανδρικόπουλος-Θεοδωρόπουλος-Ραχιώτης)

Τρίπολης 17:00 Αρκαδικός-Ερμής Αγιάς (Καλδίρης-Παπαθανασίου-Κάρδαρης)

Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου

Δαΐς 19:00 Δούκας-Αμύντας (Τσώνος-Κωνσταντινόπουλος-Πολυχρόνης)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ