ΜΠΑΣΚΕΤ

Με σέντερ της Εθνικής Εφήβων έκλεισε το ρόστερ ο Αμύντας

Με σέντερ της Εθνικής Εφήβων έκλεισε το ρόστερ ο Αμύντας

Με ιδανικό τρόπο ολοκλήρωσε τις μεταγραφικές του κινήσεις ενόψει της νέας σεζόν στην Α2 ο Αμύντας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του - διεθνή με την Εθνική Εφήβων - Χάρη Λιούνη.

Ο Χάρης Λιούνης (18 χρονών, 2.10 μέτρα, σέντερ) αποφάσισε κι αυτός να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο με τους περισσότερους παίκτες που ανήκαν μέχρι το καλοκαίρι στον Δούκα: Αυτόν της αποχώρησης από τον σύλλογο εξαιτίας των προβλημάτων που προέκυψαν μετά την σύλληψη του μεγάλου χορηγού του συλλόγου, Γιάννη Ζερβού .

Επόμενος προορισμός στην καριέρα του νεαρού σέντερ είναι ο Αμύντας, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτησή του, τονίζοντας παράλληλα ότι με την προσθήκη του πρώην παίκτη του Δούκα "έκλεισε" το ρόστερ της ομάδας.

To καλοκαίρι που πέρασε ο Λιούνης βρέθηκε στην 12αδα της Εθνικής Εφήβων στο Eurobasket της Σλοβακίας, έχοντας 2.3 πόντους και 3.7 ριμπάουντ μέσο όρο σε 11.1 λεπτά συμμετοχής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αμύντα:

" Ολοκληρώθηκε το ρόστερ του ανδρικού μας τμήματος, που θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, με το Λιούνη Χαράλαμπο. Ο Χάρης που την περσινή περίοδο αγωνιζόταν στο Δούκα είναι 18 ετών, έχει ύψος 210 εκατοστά και παίζει στη θέση του center.

Καλώς ήρθες Χάρη".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ