ΜΠΑΣΚΕΤ

Με Μιλόσεβιτς για την άνοδο ο Χολαργός

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον Χολαργό, ο οποίος απέκτησε τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς, τον οποίο ήθελε και ο Πανιώνιος, ενώ προχώρησε σε συμφωνία και με τον Νίκο Μποχωρίδη.

Ο Χολαργός έκλέψε μέσα από τα χέρια του Πανιωνίου τον Ιγκόρ Μιλόσεβιτς και έκανε το μεγάλο κόλπο στην Α2. Η απόκτηση του 30χρονου πλέι μέικερ δυναμώνει τους νεοφώτιστους, που δημιουργούν ρόστερ ικανό να διεκδικήσει την άνοδο στην Basket League.

Ο Μιλόσεβιτς, λοιπόν, αφήνει την Κύμη - την οδήγησε σε δύο διαδοχικές ανόδους - και θα γίνει πλέον κάτοικος Χολαργού. « Ηρθα στον Χολαργό, για να κερδίσουμε την άνοδο. Θα δώσω το 100% για να πετύχουμε αυτόν τον πολύ σημαντικό στόχο», δήλωσε ο Ελληνοσέρβος γκαρντ, που βάζει ψηλά τον πήχη.

Ο Χολαργός, όμως, δεν έμεινε εκεί. Απέκτησε και τον Νίκο Μποχωρίδη (αδελφός του Λευτέρη που παίζει στον Παναθηναϊκό) που έκανε εξαιρετική σεζόν με τον Πανελευσιανό στη Β' Εθνική. Ηδη από το πρωί της Παρασκευής (15/07) έχει εντάξει στο δυναμικό του και τον Ανδρέα Κανονίδη (έπαιζε στην Δόξα Λευκάδας) και δεν σταματά να ενισχύεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ