ΜΠΑΣΚΕΤ

Μάντζαρης: "Μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα"

Μάντζαρης: "Μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα"

Ο Αντώνης Μάντζαρης αγωνίστηκε για πρώτη φορά κάτω από τις οδηγίες του Γιώργου Ρεμεντέλα και μίλησε για τις πρώτες του εντυπώσεις από την νέα του επαγγελματική στέγη, το Ψυχικό

Ο Αντώνης Μάντζαρης αγωνίστηκε χθες (18/9) για πρώτη φορά με τη φανέλα του Ψυχικού, έχοντας πολύ καλή παρουσία στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο το Ρέθυμνο. Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας των Βορείων προαστίων μίλησε για τη μεταγραφή του στο Ψυχικό, την προσπάθειά του να εγκλιματιστεί άμεσα, αλλά και τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στη Λιβαδειά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στον επίσημο λογαριασμό της ομάδας:

Για τις πρώτες του εντυπώσεις από το Ψυχικό: " Οι πρώτες εντυπώσεις που έχω είναι πολύ καλές. Το στυλ παιχνιδιού μου ταιριάζει πολύ. Το ρόστερ είναι πολύ καλό για τα δεδομένα της Α2 κατηγορίας και θεωρώ πως η ομάδα θα κάνει πρωταθλητισμό. Γι αυτό είμαι κι εγώ εδώ. Για να δουλέψουμε και να πετύχουμε το μέγιστο που μπορούμε".

Για το αν τον βοηθάει η παρουσία παιδιών στην ομάδα με το οποία συνυπήρξε τα προηγούμενα χρόνια: " Σίγουρα αυτό με βοηθάει στο να εγκλιματιστώ πιο γρήγορα. Δεν θα υπάρχει πρόβλημα στην προσαρμογή μου και αυτό το στοιχείο με βοηθάει περισσότερο στο να είμαι πιο έτοιμος".

Για το τι χρειάζεται προκειμένου η ομάδα να κάνει πρωταθλητισμό: " Επειδή είμαστε φύσει επιθετική ομάδα, θεωρώ πως πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα στο πίσω κομμάτι του παιχνιδιού. Όταν σε προδώσει κάποια στιγμή η επίθεση, πρέπει να βασιστείς στην άμυνα. Αν είμαστε καλοί σε αυτό το κομμάτι, θα πάμε πολύ καλά".

Για τον αγώνα με τη Λιβαδειά: " Προσπαθώ να βρω τα πατήματά μου. Παίζουμε πολύ γρήγορο μπάσκετ. Είμαστε μία ομάδα με πολύ επιθετικό ταλέντο και στην καλή μας μέρα μπορούμε να κερδίσουμε τον καθένα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ