ΜΠΑΣΚΕΤ

Μαλτέσιος: "Πλεονέκτημα μας η ομοιογένεια"

Μαλτέσιος: "Πλεονέκτημα μας η ομοιογένεια"

Ο Γιάννης Μαλτέσιος μίλησε για το ιδανικό ξεκίνημα που έχει κάνει η ΑΕΛ στο πρωτάθλημα της Α2 και την επερχόμενη αναμέτρηση με τον Αρκαδικό.

Η ΑΕΛ έχει ξεκινήσει τη νέα σεζόν με δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και το 3 στα 3 είναι το μόνο που σκέφτονται οι “βυσσινί”, καθώς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το προσεχές Σάββατο τον Αρκαδικό στο κλειστό της Νεάπολης. Η ομάδα του Αβραάμ Παπαδόπουλου είναι πανέτοιμη, δεν έχει προβλήματα τραυματισμών και ο Γιάννης Μαλτέσιος μίλησε για την προσεχή αναμέτρηση, απευθύνοντας παράλληλα και κάλεσμα στον κόσμο της Λάρισας.

Είναι ένα πολύ απαιτητικό και δύσκολο παιχνίδι. Ο Αρκαδικός είναι μια καλή ομάδα με έμπειρους παίχτες. Εμείς, πέρα από τις δυνατότητες που έχουμε δείξει ότι διαθέτουμε, θα πρέπει να δώσουμε έμφαση και να βασιστούμε και στην ομοιογένεια που διαθέτουμε ως σύνολο, που είναι και το πλεονέκτημά μας απέναντι στον Αρκαδικό. Συνεχίζουμε την προετοιμασία, προετοιμαζόμαστε ώστε να διεκδικήσουμε την τρίτη μας νίκη” σχολίασε αρχικά ο Γιάννης Μαλτέσιος.

Φυσικά, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο παιχνίδι μας, όπως κάναμε και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με Αμύντα και Χολαργό, για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα το απόγευμα του Σαββάτου. Ένα αποτέλεσμα που το θέλουμε το ίδιο πολύ, όπως και τα προηγούμενα και όπως και τα επόμενα! Και με τον κόσμο στο πλευρό μας θα τα καταφέρουμε! Γι' αυτό τους περιμένουμε όλους στο γήπεδο”!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ